2777
2789
عنوان

بیبی چک کمرنگ

383 بازدید | 17 پست
دیشب و امروز صبح بیبی گذاشتم خط دوم خیلی کمرنگ افتاد روز پری دیروز بود .امروز ظهر یکدفعه خونریزی افتادم اما کم .رفتم دکتر آز خون گرفت گفت خیلی ضعیفه یا لقاح دیر انجام شدة یا خارج رحمیه برای 5شنبه سونو وآز تیتر داد که ببینه خارج رحمی نباشة شیاف بده .خونریزم زیاد نیست .کسی مثل من بوده چی میشه امکانش هست لقاح دیر انجام شده باشه .خیلی نگرانم
🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من 28ام روز پریم بود البته پری های من تو عمرم منظم نبوده ولی ماه پیش 28ام بود اینماه منتظر 28 بودم خبری نبود ولی سینه هام دارن منفجر میشن امروز بی بی چک گذاشتم همون اول دوخط کامل پررنگ بود حالا فردا میخوام برم آزمایش بدم ببینم ج چی میشه
سلام گل یخ تو تاپیک تنبلا که قبلا باهم آشنا شده بودیم داشتم عصر سراغتو از بقیه میگرفتم.پس به سلامتی آزمایشت مثبت شد اصلا نگران نباش اینقدر دکترا از این حرفا میزنن بلاخره احتمال داده دیگه انشاالله صحیح و سالم بارداری
در انتهای شب نگرانی هایت را به خدا بسپار و آسوده بخواب خدا بیدار است!
خوش به حالت حمی من اینقدر کیتهای تخمک گذاری و بی بی چکام یه خط افتاده که شک میکنم فکر میکنم اینا همشون یه خطی هستن
در انتهای شب نگرانی هایت را به خدا بسپار و آسوده بخواب خدا بیدار است!