2777
2789
عنوان

کسی تو این موقعیت قرار داشته

108 بازدید | 7 پست

یکی دو هفته پیش یه مورد بهم معرفی کردن که آدم خوبیه و فلان و خودمونم از چن نفر پرسیدیم گفتن آدمای خوبین ولی من انقد فکرم درگیره چن شب پیش خواب دیدم اون معرفه یه آکواریوم که توش لاکپشت اینا هست میفرسته خونمون به من میگه ازینا مواظبت کن بعد من میبینم بین اونا یه مار سبز پررنگ هست که به روسریم چسبیده .الان کلا نظرم عوض شده دلم میخاد اونا منصرف بشن کلا نیان ،از یه طرفم مورد خوبی به نظر میاد ولی کلا دعا میکنم نیان چون اگ اینجور موردا رو رد کنم دیگ میترسم کسی نیاد بگن دنبال بالاترن 😢موندم چه خاکی به سرم بزنم 

هوای حوصله مان ابریست 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر یک خواب!؟ خوب استرس داری و همش فکر و خیال داری مشخصه که از این خوابا میبینی، من الان چند روزه دارم کتاب سمفونی مردگان عباس معروفی رو میخونم همش خوابهای اقوام فوت شدم رو میبینم خوب این عادیه چون اون کتاب چنین زمینه ای داره. 

تو قرن بیست و یکم هستیم دیگه هیچکس اینقدر آبکی تصمیم نمی‌گیره

میترسم والا یه نشونه باشه😢

این حرفا چیه عزیزم، نکنه فکر کردی حضرت ابراهیم هستی و رویای صادقه دیدی؟ خدا بهت عقل داده تا همه چیز رو تحلیل و سبک سنگین کنی و مسیر درست رو انتخاب کنی، خواستگار بیاد چند جلسه باهاش صحبت کن بعد تصمیم بگیر در کمال آرامش