2777
2789

خواستم از خیابون رد شم وسط خیابون بودم کیفم رو دستم بود دیم از دور تند میاد ...فک نمیکردم کیفم رو بخواد بزنه..من کیفم رو ول نکردم ولی زور اون بیشتر بود تاندون دستم کشیده شده الان خیلی درد میکنه..چیکار کنم؟؟؟😭

بیمارستانم رفتم گفتند کشیده شده...باید همون اول کیف رو میزاشتی ببره...ولی موبایلم توش بود...

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقوام ما به این دلیل کتفش شکست  متاسفانه

منم شانس آوردم....لاغرم بابام میگه دستت رو خوب نکند  

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
 :( منم گوشی پدرمو زدن خیلی بد بود تو شوک بودیم همش الان دستت چطوره 

خیلی درد داره...  

مسکن نمیزارن بخورم چون تازه کرونام خوب شده یه عالمه ناپروکسن سر اون خوردم

منم پارسال این اتفاق واسم افتاد من تا دیدم موتوریه یکم مشکوکه گوشیمو از کیفم در اوردم گذاشتم جیب شلو ...

شما زرنگی کردید ..من چادرمم تو دست و پام بود...

منم چادری هستم اتفاقا انقدر دیدم موتوریا کیف میزنن حواسمو جمع میکنم تا بتونم

من اصلا فکرش رو هم نمیکردم.....تا حالا اینجور اتفاقی برام نیفتاده بود

ما هفته پیش همه چی ماشین و باز کرده بودن ی عالمه خرج افتاد امروزم رفتم مطب تا بیایم هرچی لباس داشتم خونه مامانم گذاشته بودم مشما بیارم بشورم آخه هفته ای چند روز میرم استراحت اونجا همه رو برده بود داخلش داروهام هرچی خرید کردیم ب خونه انقد ناراحتم الان ک نگو🥺

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
ما هفته پیش همه چی ماشین و باز کرده بودن ی عالمه خرج افتاد امروزم رفتم مطب تا بیایم هرچی لباس داشتم ...

ای وای..مثلا چی از ماشین باز کردن؟درش باز بود؟تو خیابون بود؟

خریداتون تو کوچه بودن یا از تو خونه مادرتون بردن؟