2777
2789

امروزی بدوس 😁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک ازدواح نمشه کرد با این اوضاع  ترحیح میدم نجرد بمانم خرجم کمتره 

پسر هستم 

چرا ازدواج کنم  واقعا وقتی نه خونه نه ماشین میشه گرفت پدر مادرم گناه دارن اذیت میشن والا  با این خرج ها دلم میخواد پدر مادرم هم دوست دارن دامادی پسر ببین اما چه فایده نمیشه دیگه 👌

ازدواج سنتی ب شرط اینکه واسطه املا شناخت از طرف داشته باشه وبتونه بهتون اطلاعات بده ...ازدواج امروزی هم اگر واقعا عشق زودگذر وطرف بوالهوس تباشه هرروز یکیوبخوا خوبه ...

من ب آرزوهایم قول رسیدن دادم 🤩😍

ازدواج سنتی ها تو این دوره زمونه فرقی با دوستی ندارن.چون به هر حال بازم یه مدت رفت و آمد هست برای آشنایی.

در هر صورت بستگی به قدرت عقلی و مهارت تصمیم گیری فرد داره اصلا سنتی صنعتیش ملاک نیست

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اگ بخوام چینین حماقتی کنم خدایی نکرده، سنتی بهتره ...

ولی واقعا چرا ازدواج باید بکنم ...

خودم میرم سرکار ، درآمدم هم بالاس ک نیازی ب کسی ندارم ک تامینم کنه ...

خونه خودمم دارم، درسمم میخونم ، دیه با وجود آدمای عوضی مگه خولم وقتی احتیاجی ب کسی نیس ریسک کنم و کسی رو بیارم توی زندگیم 😌😬

ازدواج سنتی ها تو این دوره زمونه فرقی با دوستی ندارن.چون به هر حال بازم یه مدت رفت و آمد هست برای آش ...

فکر میکنم منظور از سنتی اینه ک از اولش خانواده ها می‌دونن و مثلا قبلا یواشکی دوستی ۳ ۲ ساله ای نبوده مثلا ...

وگرنه مگه میشه بدون رفت و آمد ریسک ازدواج کرد ؟