پرشت مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 940 عنوان خودکشی 112 بازدید | 16 پست یک سری از این کاربرا خیلی رومخن هی تاپیک خودکشی میذارن چن ماه هی تاپیک خودکشی میذاره ولی هنو ز زنده سبدم میاد از اونایی که به شعورمون توهین میکنن بااین دروغاشپنتوروخدا جواب همچین ادمایی رو ندین 1400/09/09 | 15:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترآشوب عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 8597 خب شاید اون لحظه حالشون بده ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:) مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
پرشت مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 940 خب شاید اون لحظه حالشون بده بله برا بار اول اره..ولی نه هربار هرهفته تاچن ماه
nazanin۱۳۷۶ عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4951 من جدیدا اصلا تو این تاپیکا نمیرم یا اگه برم به راحل تضمینی برای خودکشی میدم حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
مهلقا1400 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 3096 من از تو معذرت میخوام ک هنوز خودشو نکشته و جای تو رو تنگ کرده و این سایت هم ب نام اجدا شماست و با اجازه شما باید تاپیک بزنه کسی ک تاپیک خودکشی میزنه افسرده بفهمید راهکار بهش ندید و تشویقش نکنید درخواست دوستی ندید 😐
پرشت مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 940 من جدیدا اصلا تو این تاپیکا نمیرم یا اگه برم به راحل تضمینی برای خودکشی میدم نه دیگه راه حل نده..ولی من بهشون میفهمونم این کار خوب نیس..ولی ببینم هی تکرار میکنن میگم خب برو بمیر
پرشت مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 940 من از تو معذرت میخوام ک هنوز خودشو نکشته و جای تو رو تنگ کرده و این سایت هم ب نام اجدا شماست و با اج ... بیا پایین بچه سرمون درد گرفت...ببین دقیقا چی نوشتم .
سگ_دوست عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 1435 واه واهخو شاید خودکشی کرده نمردهمن خودم ۱۴ سالم بود بخاری رو لوله شو در آوردم که گاز بگیرمدریغ از ذره ای مرگ حتی نفس تنگی هم نگرفتمشاید سر عزرائیل شلوغه ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
پرشت مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 940 اتفاقاً خوشحال میشم که دروغ بوده دروغ باشه عالیه ولی بدم میاد به جا اینکه بهش راه حل بدن قربون صدقش میرن و پا به پاش گریه میکنن و بدتر طرف مظلوم میکنه خودشو...باید دیگه محلشون نداد
nazanin۱۳۷۶ عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4951 نه دیگه راه حل نده..ولی من بهشون میفهمونم این کار خوب نیس..ولی ببینم هی تکرار میکنن میگم خب برو بمیر عصبانیمون کردن سایت باردار داره گناه دارن حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
مهلقا1400 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 3096 بیا پایین بچه سرمون درد گرفت...ببین دقیقا چی نوشتم . دیدم چی نوشتم تو 10 بار بخون ک بفهمی اینجا ارث کسی نیس هر کی تاپیک میزنه ب کسی ربطی نداره درخواست دوستی ندید 😐
پرشت مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 940 عصبانیمون کردن سایت باردار داره گناه دارن راه حل نده ولی خدایی
سلام_به_همگی عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 4039 دروغ باشه عالیه ولی بدم میاد به جا اینکه بهش راه حل بدن قربون صدقش میرن و پا به پاش گریه میکنن و بدت ... شما هر طور که صلاح می بینید رفتار کنید تو این تاپیکا ما هم هر طور که صلاح می بینیم رفتار می کنیم تو این تاپیکا