2777
2789
عنوان

حالم داغونه 😞

153 بازدید | 19 پست

من معلم هستم ، ۲۵ سالمه .

خداروشکر از کارم ولی واقعا حقوقمون کمه ، واقعا هم کمه .

چون کار معلم های ابتدایی واقعا زیاد هست ، انگار جای صد میلیون کار میکنیم واقعا واقعا . انتظار اولیا و ....

خداروشکر که تدریس بلدم وگرنه بیچاره میشدم .

۱۸ تومن حقوقمون هست .

من یه خریت کردم آخرای فرودین چون ما افزایش حقوق خوردیم ، گفتیم بیاییم وام خانوادگی شرکت کنیم ، وام خانوادگی هم ماهی ۱۰ میلیون هست . تا آخر اسفند هست وام .

خواهرم هم معلم هست ، و اون هم وام میده و دستش بستس.

حتی من ماه پیش لباس های مدرسمو قسطی خریدم ، دو تا لوازم آرایشمو قسطی خریدم رژ و ریمل رو ، مقنعه رو قسطی خریدم . کفش خریدم ، من اصلا ولخرج نیستم واقعا هزینه ها زیاد هست .

به مامانم هم ۱۵ میلیون بدهکارم .

چون واقعا دستم خالی بود . به من گفته بودند باید برنامه هفتگی و گروه بندی و طرح درس رو کپی بگیرم . کلاس رو باید تزئین میکردم . کل کتاب های درسی رو خریدم چون پایم عوض شد ، خلاصه واقعا تحت فشار بودم . خلاصه همه اینها ۱۰ میلیون شد .

الان هم ظهر ۳۰ هزار تومن تو حسابم داشتم . به مامانم گفتم دستم پر مو شده فردا میخوام برم آزمایش دستم پر مو نباشه . پول ندارم برام ژیلت بخر ، گفت نمیخوام و فلان

مامانم معلم بازنشسته هست بنده خدا . ولی پول تو حسابش هست .

پدرم هم کارمند بازنشسته هست ، کلا وضع مالیمون متوسطه ، نه خوب نه بد . خوراکمون هم خوبه

ولی من واقعا فقیر شدم نمیدونم واقعا چیکار کنم دلم شکسته ، مامانم هم بهم گفت گدا خیلی دلم شکست جلوی مامان و بابام و خواهرم زدم زیر گریه . احساس میکنم واقعا شکستم واقعا نابود شدم ، چند سال بود جلوی جمع زیر گریه نزده بودم . 😭😭😭

خیلی حالم بده الان بغض دارم ولی نمیتونم گریه کنم ولی دلم میخواد زار بزنم . حالا هیچی نه من به روی اونا میارم ، نه اونا به روی من میارن .

حالا از ماه دیگه قراره پدرم وام رو بده 😔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب عزیزم از ماه دیگه همون هشت تومن رو مدیریت کن فقط واجبات رو انجام بده ته کارتت دوتومن نگه دار برای روز مبادا

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ 🩷خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش🤲 الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚.یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)💙🩵❤️🩷

اخه کی تو این تورم وحشتناک قرعه کشی شرکت میکنه؟!

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

هیچ وقت حاضر نیستم وارد آموزش پرورش بشم ۱۰ تا امتیاز مختلف داشتم که راحت قبول میشدم ولی هیچ وقت حاضر نبودم برم چون پدرم دیدم هیچ پیشرفتی نداشت تو این شغل

خداوند بزرگه استاتر یه حرفه یاد بگیر انشالله شاید پیشرفت کنی با اون حرفه درآمد بالاتری داشته باشی