من معلم هستم ، ۲۵ سالمه .
خداروشکر از کارم ولی واقعا حقوقمون کمه ، واقعا هم کمه .
چون کار معلم های ابتدایی واقعا زیاد هست ، انگار جای صد میلیون کار میکنیم واقعا واقعا . انتظار اولیا و ....
خداروشکر که تدریس بلدم وگرنه بیچاره میشدم .
۱۸ تومن حقوقمون هست .
من یه خریت کردم آخرای فرودین چون ما افزایش حقوق خوردیم ، گفتیم بیاییم وام خانوادگی شرکت کنیم ، وام خانوادگی هم ماهی ۱۰ میلیون هست . تا آخر اسفند هست وام .
خواهرم هم معلم هست ، و اون هم وام میده و دستش بستس.
حتی من ماه پیش لباس های مدرسمو قسطی خریدم ، دو تا لوازم آرایشمو قسطی خریدم رژ و ریمل رو ، مقنعه رو قسطی خریدم . کفش خریدم ، من اصلا ولخرج نیستم واقعا هزینه ها زیاد هست .
به مامانم هم ۱۵ میلیون بدهکارم .
چون واقعا دستم خالی بود . به من گفته بودند باید برنامه هفتگی و گروه بندی و طرح درس رو کپی بگیرم . کلاس رو باید تزئین میکردم . کل کتاب های درسی رو خریدم چون پایم عوض شد ، خلاصه واقعا تحت فشار بودم . خلاصه همه اینها ۱۰ میلیون شد .
الان هم ظهر ۳۰ هزار تومن تو حسابم داشتم . به مامانم گفتم دستم پر مو شده فردا میخوام برم آزمایش دستم پر مو نباشه . پول ندارم برام ژیلت بخر ، گفت نمیخوام و فلان
مامانم معلم بازنشسته هست بنده خدا . ولی پول تو حسابش هست .
پدرم هم کارمند بازنشسته هست ، کلا وضع مالیمون متوسطه ، نه خوب نه بد . خوراکمون هم خوبه
ولی من واقعا فقیر شدم نمیدونم واقعا چیکار کنم دلم شکسته ، مامانم هم بهم گفت گدا خیلی دلم شکست جلوی مامان و بابام و خواهرم زدم زیر گریه . احساس میکنم واقعا شکستم واقعا نابود شدم ، چند سال بود جلوی جمع زیر گریه نزده بودم . 😭😭😭
خیلی حالم بده الان بغض دارم ولی نمیتونم گریه کنم ولی دلم میخواد زار بزنم . حالا هیچی نه من به روی اونا میارم ، نه اونا به روی من میارن .
حالا از ماه دیگه قراره پدرم وام رو بده 😔