2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 52 پست
قبول نمیکرد ک فک میکرد جدی نیستم اینم میگفت مهریه میدم و میذارم خونه بابات موهات رنگ دندونات بشه ولی ...

من الان مهریه گذاشتم خب این جلسه ک برم قسط بندی میکنن ینی خودش میگه بیا ببخش جداشیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من الان مهریه گذاشتم خب این جلسه ک برم قسط بندی میکنن ینی خودش میگه بیا ببخش جداشیم

جلسه اول ک قسط بندی نمیکنن

چن بار اعسار میزنه میکشه ب یکسال بعدشم ک میگی هیچی ب نامش نیس اخرررش سالی ی سکه بدن بهت 

جلسه اول ک قسط بندی نمیکنن چن بار اعسار میزنه میکشه ب یکسال بعدشم ک میگی هیچی ب نامش نیس اخرررش سال ...

آخه اونم وکیل نداره ک بخاد اعسار بزنه میگ میدم مهریه باشه دوست خودمم رفته دادگاه جلسه اولی براش مهریه بریدن برا شوهرش جلسه دومم باید بیاره ی مقدارشو شوهرشم بیکاره حتی

جلسه اول ک قسط بندی نمیکنن چن بار اعسار میزنه میکشه ب یکسال بعدشم ک میگی هیچی ب نامش نیس اخرررش سال ...

پس من چجوری جدا شم اگر طلاق نده چی میگ سالی ی سکه میدن بشین خونه بابات 😢

آخه اونم وکیل نداره ک بخاد اعسار بزنه میگ میدم مهریه باشه دوست خودمم رفته دادگاه جلسه اولی براش مهری ...

ربطی ب وکیل نداره خودش اعسار میزنه

چ بدونم والا پس چرا برا من نکردن یک ونیم سال طول کشید تا بخواد برسه ب قسط بندی

ربطی ب وکیل نداره خودش اعسار میزنه چ بدونم والا پس چرا برا من نکردن یک ونیم سال طول کشید تا بخواد ب ...

شما چند سال پیش جدا شدید اخه الان من مهریه گداشتم اجرا فقط باید ۴۰ میلیون پول دادرسی بده شوهرم بخاطر پای من بوده ولی من گفتم ندارم و اون باید بده 

پس من چجوری جدا شم اگر طلاق نده چی میگ سالی ی سکه میدن بشین خونه بابات 😢

باید صبر داشته باشی طلاق پروسه طولانیه فقط باکره بودنت ی امتیازه مهمه ک بعد مدتی بگی من میخوام برم خونم توی عسر و حرجم اذیت میشم ولی اول مهریمو باید بده

چقده مهرت؟

باید صبر داشته باشی طلاق پروسه طولانیه فقط باکره بودنت ی امتیازه مهمه ک بعد مدتی بگی من میخوام برم خ ...

۱۱۴ حتی من گفتم دخترم و مهریم نصف میشه همونجا ک رفتم بزارم اجرا گفتن ن الان قاضی دستور میده ک کامل چه زنش باشی چه نباشی

الان مهریه کامل حقته طلاق بخوای نصفه اش بهت میرسه

ینی پس من از طلاق چیزی نگم آخه پسره هی میگ تو طلاق میخای ک مهریه میخای مهریه نگیر بعد ی بار دیگ‌میگ باشه میدم مهریتو بعد ی بار میگ توافقی جدا شو میگم باشه بعد میگ من بی غیرت نیستم طلاق نمیدم هررر بار ی چیزی میگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز