2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 52 پست
بله صبر داشته باش عزیزم گریه نکن چرا  زود ازدواج کردی اخه

اشتباه بزرگط کردم خانوادمم مقصر بودن من اصن دلم نبود ولی یهو دهنم بسته شد اینجوری شد ۷ ماه عقدم ۵ ماهم هست درخواست دادم برا مهریه 

ینی پس من از طلاق چیزی نگم آخه پسره هی میگ تو طلاق میخای ک مهریه میخای مهریه نگیر بعد ی بار دیگ‌میگ ...

اره توی جلسه مهریه حرفی از طلاق نزن

ممکنه برات شکایت تمکین بده اونجا هم چیزی نگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره توی جلسه مهریه حرفی از طلاق نزن ممکنه برات شکایت تمکین بده اونجا هم چیزی نگو

ممنون بابت راهنماییتون حالا اولین جلسه برم شاید برم پیش وکیلم مشاوره بگیرم بازم برام دعا کن گلم ی جوری بشه زود تموم شه 😙

ممنون بابت راهنماییتون حالا اولین جلسه برم شاید برم پیش وکیلم مشاوره بگیرم بازم برام دعا کن گلم ی جو ...

انشاءالله هر چی ک برات صلاحه پیش بیاد با شوهرت حرف بزن شاید بخاطرت عوض شد طلاق خیلی سخته اگه دختر حساسی باشی

انشاءالله هر چی ک برات صلاحه پیش بیاد با شوهرت حرف بزن شاید بخاطرت عوض شد طلاق خیلی سخته اگه دختر حس ...

ن واقعا حرف زدم باهاش فایده نداره زبون نفهمه هیچی نمیفهمه اصن مهلت نمیده حرف بزنی هی ور ورررر خودش میگ بعدم خدافظی میکنه منم دسگ جنگ عصاب شده برام ترجیح دادم‌تموم کنم تحملم میکنم ولی دلم‌مسخاد زود خلاص بشم حداقل یک ساله تموم شه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز