خانومایی ک میدونن میشه بگن طلاق توافقی چجوریه مثلا من با طرفم اصن خرف نمیزنم و مهریه گذاشتم اجرا بعد همه میگن جلسه اول دادگاه نگو طلاق میخامچون خسارت میگیره پسره فقط بگو مهریه میخام ولی من میخام زود تموم بشه حتی مهرمم میتونم ببخشم من چیکار کنم 🙁
بله بخاطر همون میگم چون اینا خانواده ی هستن ک خرشون از مل بگذره باز اذیت میکنن مثلا نامزدی خوب بودن عقد ککردیم اذیت شروع شد الانم باز ببخشمش باز برم تو زندگیو زنش بشم باز شروع میکنن
اگر خونه یا ماشین یا زمین یا حقوق داشته باشه به نفعت مصادره میشه. البته حقوق نصف. هر چیز ارزش داری که داره رو میتونی به دادگاه معرفی کنی تا دادگاه اون رو یا بفروشه یا همون رو بده بهت. بقیه هم قسطی، سه ماهی یک سکه. اول دستت رو پر کن، بعدا برو برای طلاق. از مهریه ات اصلا کوتاه نیا. حقته
امضا بلد نیستم، انگشت میزنم. https://www.ninisite.com/discussion/topic/7836215/%d8%ac%d9%88%da%a9-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ac%d8%a7%d8%b2
اگر خونه یا ماشین یا زمین یا حقوق داشته باشه به نفعت مصادره میشه. البته حقوق نصف. هر چیز ارزش داری ک ...
هیچی بنامش نی فقط کار را خودشه کارگاه داره ولی الان ب من اس میده میگ کارگاه برا من نی برا داداشمه ولی من میدونم ک برا خودشه حتی رفتمم دیدم ولی الان دروغکی هی پیاممیده کارگاه ندارم ماله داداشمه من کارگرم سالی ی سکه میدم