2777
2789
عنوان

اتفاقات چند روز قبل عروسیمون

297 بازدید | 15 پست

هفته قبل عروسیم بود

من دوماد خونواده شوهرمو خیلی قبول دارم طوری ک بهش میگم دادش هر حرف و درد دلی داشته باشم پیشش میگم

۶ روز قبل مراسم همسرم از سرکار برمیگرده اتفاقی دومادشون رو میبینه ک از خونه ی خانم... میاد بیرون اصلا هم هیچ شک و شبهه ای هم نبوده

به خواهرش میگه

خواهره قهر میکنه میاد خونه باباش دوماده هم دعوا راه انداخته بود و میگفت برادر زنم میخواد زندگیمو بهم بریزه ؛میخواد بینمون جدایی بندازه ؛اگ طوری بشه زنم بخاطر اون ازم جداشه منم کاری میکنم عروسیش سر نگرفته نامزدش ازش طلاق بگیره

بعد ۳ روز اومد دنبال زنش و با منت بردش پس

بعد زنگ زد من گفت خداشاهده ن خودم میام مراسمتون ن پا تو خونه‌تون میزارم

منم گفتم حالا میگی چکار کنم‌مشکل تو با شوهرمه با خودش حلش کن به من چ

روز عروسی پدرشوهرم رفت دنبالشون اومدن اینم بگم ک تو مراسم ۳ بار خواست دعوا راه بندازه مراسمو بهم بریزه

برگشتنیم اونقد عصبی بوده اقا تند گاز زد ماشینو بیاره تالار فیلمبردار داشت میرف زد بهش تصادف کردن اونجام  شروع کرد دعوا و فش دادن تا یک ساعت رضایت نداد کسی از تالار بره بیرون

شوهرمم گفت فیلمبردار گناه داره کادو عروسیمون رو کلا داد واس تعمیر ماشین اقا

واقعا از جلو چشمم افتاد 

از خواهرشوهرمم نگم‌ک چ ادم دو به هم زنیه اصلا دوس ندارم ببینمشون یا باهاشون حرف بزنم

بنظرتون چ برخوردی باهاشون داشته باشم کلا

یا دعوتمون گردن برم یا ن

وبازهم خواهر شوهربدجنس

انصافا این جدید بود 

این بار شوهر خواهر شوهر بدجنسه

دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دیگه کی هستی ک میری با شوهر خواهرشوهرت درددل میکنی تو از همه این جریانا عجیب تری

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

اشتباه اساسیت همین بوده که به دامود خونواده شوهر به چشم برادر نگا میکردی ! تو چیکاربا اون داری که اصلا بخواد باهات حرف بزنه یا زنگ بزنه یا هرچی ! ازین ببعد هم رابطه ی معمول داشته باش یه عروس با دوماد خونواده چه رابطه ای باید داشته باشه جز سلام و خداحافظ.؟

اشتباه اساسیت همین بوده که به دامود خونواده شوهر به چشم برادر نگا میکردی ! تو چیکاربا اون داری که اص ...

اخه ما خیلی رفت و امد داشتیم هی قبل اینکه نامزد کنیم

مشکل از تو بود ک زیادی با ی مرد احساس راحتی کردی ک بهش گفتی داداش.چرا حدوحدودارو حفظ نمیکنین.

میگم اون ۱۰ ساله ازدواج کرده

بعد فک کن تو ی هفته ۴ روزش خونه ما بودن یا ما اونجا اصلا حس نمیکردی ی خونواده جدان ینی طوری بود میگفتم خواهرشوهرم خیلی ادم نفهمیه نیف شوهرش به این خوبی

میگم اون ۱۰ ساله ازدواج کرده بعد فک کن تو ی هفته ۴ روزش خونه ما بودن یا ما اونجا اصلا حس نمیکردی ی ...

تو بگو بیست سال ازدواج کرده باشه...خب دیگه مشکل این جاست ...رفتو امدتو کم کن.باخانواده ی شوهر فقط درحد همون فامیلیتی ک هست رفتوامد کن.رفتو امد و صمیمت زیادی شر بپا میکنه

کلا همه تیروطایفه شوهر بدجنس وگوشت تلخن😒😁

دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃

سلام عزیزم، به نظرمنم صمیمیت با شوهر خواهرشوهر خیییلی عجیب و غیرمنطقیه لطفا تا جای ممکن ازش فاصله بگیر و حدود رو رعایت کن.اگه دعوتتون کردن شوهرت گفت بریم برو اما اگه نرفت اصرار نکن.

در ضمن عروسیت مبارک عروس خانوووووم.