20hanaeiii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 853 عنوان لیزر تیتانیوم ۲۰۲۱ بهتره یا الکسایندریت الیت پلاس ؟ لطفا راهنماییم کنید ❤💛 717 بازدید | 6 پست شیراز هستم کلینیک رز دستگاه الکساندریت الیت پلاس ۲۰۲۰ داره و کلینیک زرگری دستگاه تیتانیوم ۲۰۲۱ کدوم بهتره پوستم هم روشنه و موهام تیرهممنونم میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤ 1400/09/09 | 11:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
20hanaeiii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 853 عزیزم شما بالاخره رفتین لیزر ؟ کجا رفتین ؟ راضی هستین ؟ بله رفتم کلینیک زرگری با دستگاه تیتانیوم ۲۰۲۲ و ۲۰۲۱ خیلی خوبه میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
جودی_ابوت۷۱ عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 683 بله رفتم کلینیک زرگری با دستگاه تیتانیوم ۲۰۲۲ و ۲۰۲۱ خیلی خوبه چقد خوب . چند جلسه کلا رفتین ؟ از جلسه چندم دیگه موها رشد نکرد ؟
20hanaeiii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 853 چقد خوب . چند جلسه کلا رفتین ؟ از جلسه چندم دیگه موها رشد نکرد ؟ کلا ۵ جلسه رفتم ساق پا خیلی کم شده موهام بقیش هم نازک شدنبازم میخوام ادامه اش رو برم تا کامل بره موهامچون موم انداختن خیلی درد داشت و راه دیگه ای هم بهم نمی ساخت این بهترین کار بود برای من راحت شدم میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
مامان_نازنین_زینبم عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 1353 کلا ۵ جلسه رفتم ساق پا خیلی کم شده موهام بقیش هم نازک شدن بازم میخوام ادامه اش رو برم تا کام ... سلام شما تحقیق کردین تیتانیوم از الیت بهتر بود؟
20hanaeiii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 853 سلام شما تحقیق کردین تیتانیوم از الیت بهتر بود؟ الیت رو نمیدونم ولی تیتانیوم خوب بود البته سر موقع باید برید و قطع نکنید وسطش میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤