2777
2789
عنوان

مهریه حق زن؟

570 بازدید | 35 پست

زنی که ۶ماه زندگی کرده حقشه تا آخر عمر از مرد مهریه دریافت کنه یا یک میلیارد به صورت یک جا دریافت کنه؟زمان پیامبر هم مهریه اینقدر بوده؟آیا بیل زده و کارگری کرده که برای شش ماه زندگی میگه مهریه حقمه؟دختر هستم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون مرد بی خردی که اینقدر مهر همسرش کرده، حقشه!!!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

من وکیلم .دخترا جوری میان میگن مهریه حقمه که من تعجب میکنم .کلا شش ماه هم با آقا زندگی نکرده .میدونید یک هزار تومان پول درآوردن چقدر سخته؟ بعد خانم یک جا میخواد کل اموال آقا را صاحب بشه

ببین مهریه حق زنه خب ولی اون مرد باید ی چیزی مهر کنه ک پرداختش در توانش باشه  ب هر حال اون زن و ...

چرا باید در قبال ازدواج به زن پول داد؟فقط تو کشورهای اسلامی اینطوریه .تو کشورهای دیگه هرچی زن و مرد دربیاره نصف میشه اما بحث اینه چرا باید در مقابل عشق و تعهد و رابطه یک نفر ملزم بشه پول پرداخت کنه؟

این حق قانونی از کجا اومده؟ چرا یک پسر تا آخر عمر باید به خاطر یک ازدواج تاوان مالی بده 

در شرع و قانون تصریح شده این حق برای زن. به این خاطر پسرا باید مراقب میزان مهریه باشن و نگن کی داده و کی گرفته . 

این حق قانونی از کجا اومده؟ چرا یک پسر تا آخر عمر باید به خاطر یک ازدواج تاوان مالی بده 

یک پسر تا آخر عمر تاوان حماقت خودشو میده!

اون موقع که مهریه رو قبول کرد و شونصدتا امضا داد، به اینجا فکر نکرده بود؟!!!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
چرا باید در قبال ازدواج به زن پول داد؟فقط تو کشورهای اسلامی اینطوریه .تو کشورهای دیگه هرچی زن و مرد ...

مثل اینکه بگی چرا باید در موتور ماشین روغن ریخت؟ و نباید هر چی دلمان خواست بریزیم؟. چون اونی که موتور ماشین را طراحی کرده  و ساخته میدونه چی ساخته . همانطور که خدایی که ما را آفریده میدونه چی ساخته و چی بدرد زندگی فردی و خانوادگی و اجتماعی و... ما خوبه

شماوکیلی ازمامیپرسی/:

می‌خوام نظر شما را بدونم .می‌خوام بدونم در قبال یک‌میلیارد خانم چه کارهایی کرده که بدون اینکه کار کنه‌و‌زحمت بکشه،حقشه که یک میلیارد بگیره؟