2777
2789
عنوان

مهریه حق زن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 35 پست
مثل اینکه بگی چرا باید در موتور ماشین روغن ریخت؟ و نباید هر چی دلمان خواست بریزیم؟. چون اونی که موتو ...

مهریه حضرت زهرا میدونید چیه؟خدا گفت تا آخر عمر پول بده مرد به زور؟زمان پیامبر هم زندان میکردم برای مهریه؟مهریه نوعی هدیه است از جانب مرد به زن.آیا اجباری باید دریافتش کرد؟

من وکیلم .دخترا جوری میان میگن مهریه حقمه که من تعجب میکنم .کلا شش ماه هم با آقا زندگی نکرده .میدونی ...

من با شما موافقم مهریه خودمم خیلی کمه ولی ایران جامعه نرمالی نیس متاسفانه،بااین گرونی و اوضاع کار، خصوصا برا خانمها،خانمه چون میدونه جدا بشه چه مشکلاتی در انتطارشه،میخواد دستش به جایی بند باشه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

می‌خوام نظر شما را بدونم .می‌خوام بدونم در قبال یک‌میلیارد خانم چه کارهایی کرده که بدون اینکه کار کن ...

ممکنه کاری نکرده باشه ولی تعهدی به او داده شده و باید شخص متعهد به پیمانش وفادار باشه . میخواست یک میلیارد را از اول قبول نکنه. نه اینکه حالا که خرش از پل گذشت مثل یه شیاد بزنه زیر میز!!!!

شماوکیلی ازمامیپرسی/:

ادم یاد اون سریاله میفته که تقی تاکسی به جواد عزتی همش میگفت شما که معلمی بگو

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
من با شما موافقم مهریه خودمم خیلی کمه ولی ایران جامعه نرمالی نیس متاسفانه،بااین گرونی و اوضاع کار، خ ...

از تو‌جیب آقا دستش به جایی بند باشه؟یکی دیگه صبح تا شب سگ دو بزنی یک جا بدی خانومی که بعد طلاق صبح تا شب تو خونه راحت استراحت می‌کنه ؟خب خانم هم کار کنه 

اون ب افراد و توافقشون برميگرده 

من ب شخصه مهريه نخواستم بجاش تنصيف دارايي و شروط ضمن عقد رو خواستم همون حق طلاق و...

خودمم سركار ميرم دستم تو جيب خودمه.

اما مهريه بالا و،..اينا ديه چيزيه ك اون دوتا ادم باهم توافق كردن پسر ميتونه قبول نكنه كسي چاقو نذاشته زير گلوشون.

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
از تو‌جیب آقا دستش به جایی بند باشه؟یکی دیگه صبح تا شب سگ دو بزنی یک جا بدی خانومی که بعد طلاق صبح ت ...

خب خانم کجا کار کنه عزیزمن؟من خودم ارشد مهندسی دارم تو یه شهر صنعتی ساکنم نمیتونم یه کار با بیمه وحقوق اداره کاری(که اصلا کفاف یه زندگی معمولی رو نمیده) ردیف کنم.چنددرصد زنها تو این مملکت بعد طلاق بدون مهریه از لحاظ مالی تامینن؟من کاملا موافقم که نباید از جیب اقاهه این مشکل حل بشه ولی برام علت این کار قابل درکه،جایی که اقتصاد بیماره فرهنگم بیمار میکنه،دزدی و از هم کندن و...اسمش میشه زرنگ بازی وگرفتن حق!

مهریه حضرت زهرا میدونید چیه؟خدا گفت تا آخر عمر پول بده مرد به زور؟زمان پیامبر هم زندان میکردم برای م ...

مهریه حضرت زهرا با فروختن تنها دارایی قابل فروش امام علی پرداخت شد 🌸🌸

پیامبر هم در مورد مهریه حضرت زهرا کوتاه نیومدن، حد متوسط جامعه خودشون رو تعیین کردن، و البته وقتی امام علی گفت من چیزی ندارم بجز شتر و شمشیر و زره، پیامبر نگفت حالا که نداری اشکالی نداره مهریه نده، گفت برو زره خودتو بفروش مهریو رو بیار... اونم بلافاصله بعد عقد

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
مهریه حضرت زهرا میدونید چیه؟خدا گفت تا آخر عمر پول بده مرد به زور؟زمان پیامبر هم زندان میکردم برای م ...

کی گفته مهریه هدیه ایت . نخیر آقا پسر مهریه در قانون و شرع تصریح شده که حق زن است به این خاطر میگن عند المطالبه. یعنی هر وقت زن درخواست کرد. مرد باید بده. ضمنا  میزان مهریه قبل از عقد مشخص میشه . کسی مجبور نکرده که شاداناد هر چی گفته شد بمدیره . اندکی تامل و تقعل کنه و اگه در توان خودش ندید خب نپذیره.. ولی اگه پدیرفت دیکه نباید شیادی کنه و بزنه زیر میز . و جای شیاد هم در جوامع فعلی زندانه . پسر خوب 

مهریه حضرت زهرا با فروختن تنها دارایی قابل فروش امام علی پرداخت شد 🌸🌸 پیامبر هم در مورد مهر ...

کی گفته مهریه هدیه است . نخیر آقا پسر . مهریه در قانون و شرع تصریح شده که حق زن است به این خاطر میگن عند المطالبه. یعنی هر وقت زن درخواست کرد. مرد باید بده. ضمنا  میزان مهریه قبل از عقد مشخص میشه . کسی مجبور نکرده که شاداماد هر چی گفته شد بپدیره . اندکی تامل و تقعل کنه و اگه در توان خودش ندید خب نپذیره.. ولی اگه پذیرفت دیگه نباید شیادی کنه و بزنه زیر میز . و جای شیاد هم در جوامع فعلی زندانه . پسر خوب 

کی گفته مهریه هدیه است . نخیر آقا پسر . مهریه در قانون و شرع تصریح شده که حق زن است به این خاطر میگن ...

؟!!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.