2789
عنوان

نظر لطفا 🤗

125 بازدید | 20 پست

پدرم فوت کرده 

دیشب یه وصعیت از پدرم گذاشتم 

طرفم قبلا وضعیتامو میدید چند ماه ندیدولی مخفی میدید  ولی دیشب وضعیتمو دید چرا؟

ربطی به دوست داشتنم داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میدونه دوستش دارم هیچ کار نمیکنه حتی ریپلای 😞

خب عزیزم تو وقتت برای یه آدم ببخشید الکی گزاشتی دوست داشتن ک زوری نمیشه اگ اینجور سرده و واکنش نشون نمی‌ده این دوست داشتن یک طرفم فقط خودتا داره عذاب میده

خب عزیزم تو وقتت برای یه آدم ببخشید الکی گزاشتی دوست داشتن ک زوری نمیشه اگ اینجور سرده و واکنش نشون ...

واقعه یک طرفه هست؟ آخه وضعیت میبینه ریپلای نمیکنه 

یه بار باهاش رفتم کافه این سری منتظر بودم اون درخواست بده نداد کاری میکنه من جذبش بشم ولی جلو نمیاد این رفتارها یعنی چی

واقعه یک طرفه هست؟ آخه وضعیت میبینه ریپلای نمیکنه  یه بار باهاش رفتم کافه این سری منتظر بودم ا ...

یعنی یه آدم غد ودم دمی مزاج و یک دندست یه بار رفته میگی دیگ پیشنهاد نداده اینطوری فقط هم داره استوری هات  سین می‌کنه اما هیچ واکنشی نشون نمی‌ده ب نظرت مجنون ؟

نه درست میگی من کاملا کشیدم کنار بهش فکرم نمیکنم اگه خواست بیاد جلو اگرم نخواست که دیگه تمام چون یکس ...

ولش کن عزیزم خودت درگیر این آدم کردی عزیزم خدا نکنه یکی یکی را بخواد یک روز هم نمیتونه ازش سراغ نگیره یا پیگیرش نباشه یا پا پیش نزاره سخت اما شدنی فکرت مشغول به جاهای دیگ کن ک اذیتش نشی آهنگ پلی کن بیرون خرید حتی یه چیز کوچیک زمان درست می‌کنه اگ خودت ب خودت کمک کنی

ولش کن عزیزم خودت درگیر این آدم کردی عزیزم خدا نکنه یکی یکی را بخواد یک روز هم نمیتونه ازش سراغ نگیر ...

شما عشق رو تجربه کردید؟ 

همین دوست داشتن؟ همسرتون خیلی دوستتون داشت؟ 

دعا کن قسمت منم بشه

باشه این کار ها رو میکنم ولی همکاریم همیشه میبینمش

وووووی این سخته 

عین برج جلوت 

خیلی خشک و سرد ی مدت رفتار کن جوری ک انگار اصلا نیست خیلی سنگین خودت کنترل کن ببین اگ واکنشی نشون نداد همینجور یخ ندید بگیرش ب چشم همکار ببینش همین و بس

شما عشق رو تجربه کردید؟  همین دوست داشتن؟ همسرتون خیلی دوستتون داشت؟  دعا کن قسمت منم بش ...

من داستانم قشنگ نیست انشالله که لااقل تو طعم واقعی زندگی و عشق بفهمی و هیچوقت این روی زندگی نبینی 

من نه سال شوهرم رفت و اومد تا بهم رسیدیم برای پدرم کار میکرد من ک میرفتم مدرسه ی روز من دید خیلی سال رفت خیلی کارها کرد پدرمم چون من تک فرزندش بود سخت بود براش اما بلاخره منم کم کم ازش خوشم اومد و ازدواج کردیم بعد اون همه سختی و عشق و .....چیزی از زندگیمون نگزذشت ک اون آدم جوری عوض شد ک انگار  تمام بدی ها دنیا تو یکی خلاصه شد  خیانت ها چ توی فامیل خودم چ دوست و آشنا بعد اعتیادش من الان ده سال ازدواج کردم اما انگار سه سال ک دارم زندگی میکنم چون سه سال ترک کرده و فهمیده و سر انداخته اون الان فهمیده اون الان من انگار تازه دیده اما من مثل یه عروسک زنده ام ک روحش مرده  من اون دختر پرانرژی شاد ده سال پیش هم ک فکر میکردم چ زندگی دارم دیگ نیستم از بیرون چرا ها همه میگند وای خوشبحالت با این شوهر پیر نمیشی و فلان ....اما توی دلم میگم بزار نفرینشون نکنم ک بگم کاش یکی از اینا نصیب شماهم بشه ....

اما می‌خوام اینا بگم ک ب چیزی ک میبینی قسمت نیست پافشاری نکن این ک میکرد و خودشا ب آب و آتیش زد این شد  اینه بعد این  همه سال این شد این ک الان شماداری میگی اینجور سرد و بی‌روح ک هیچی

من داستانم قشنگ نیست انشالله که لااقل تو طعم واقعی زندگی و عشق بفهمی و هیچوقت این روی زندگی نبینی&nb ...

انشالله خوشبخت باشید 

دمتون گرم که ترک کرد 

خیلی سخته ترک 

اما میدونی باید خیلی خیلی به خودت احترام بذاری 

هر چی به مردا بی محلی کنی  بیشتر میان طرفت 

چه جنسی دارن این مردا 

به نظرم کمتر کسی تو این دنیا طعم عشق رو بچشه 

هر کسی در رنج یه جیزی به سر میبره 

طرف من پدرش فوت شده ازمنم همینطور این میتونه تاثیر بذاره؟اینم این دوره که پسرا پول و مال وکمال براشون مهمه 

طرف من روز اول ازم پرسید ماشین دارید؟ 🤔 😞