2777
2789
عنوان

فکر و خیال

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 19 پست
درسته واقعا قابل کنترل نیس هر چی کنی یه روز میاد باز. من هفته آینده نوبت مشاوره گرفتم بخاطر همین چون ...

من یکبار رفتم مشاوره یعنی همه حرفارو در عرض 5دقیقه از زیر زبونم کشید چیزایی گفتم که تا حالا بهشون فکر نکرده بودم بعدش هم کلا اون روز حالم خیلی بد بود واسه همین دیگه نرفتم

Keep your head up, movin’ on
من یکبار رفتم مشاوره یعنی همه حرفارو در عرض 5دقیقه از زیر زبونم کشید چیزایی گفتم که تا حالا بهشون فک ...

وای...منم خیلی استرسشو دارم تا حالا نرفتم اولین باره می‌خوام برم میترسم بدترم کنه 

موندم چیکار کنم واقعا کل زندگیم شده دو راهی برای همه چیزای بزرگ و کوچیک 

البته شاید باید ادامه داد همه جلساتشو رفت .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌من خواهرم اونم یه بار رفت دیگه ادامه نداد باید بنظرم ادامه داد تا آخرش تا وقتی آدم حالش بهتر بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای...منم خیلی استرسشو دارم تا حالا نرفتم اولین باره می‌خوام برم میترسم بدترم کنه  موندم چیکار ...

نمیدونم.ادمای اطرافت هم خیلی تاثیر میزارن یعنی 4تا دوست داشته باشی که کارشون درس خوندن باشه باهاشون در ارتباط باشی روی تو هم تاثیر میزارن

نمیدونم.ادمای اطرافت هم خیلی تاثیر میزارن یعنی 4تا دوست داشته باشی که کارشون درس خوندن باشه باهاشون ...

قبول دارم . من خودم ولی چندساله هیچ دوست صمیمی ای ندارم . فقط تنها ارتباطم با بیرون یکی دانشگاست که مجازیه اونم . یکی هم با یه پسری که یه مدته باهاش در ارتباطم . کلا یکم آدم منزویم . امروزم که نی نی سایت تازه نصب کردم اینم یکی دیگه از راه های ارتباطم با جهان خارج از خونمونه 

اجتماعی نیستم زیاد . خیلی از مشکلاتمم بخاطر همینه....

قبول دارم . من خودم ولی چندساله هیچ دوست صمیمی ای ندارم . فقط تنها ارتباطم با بیرون یکی دانشگاست که ...

منم دوست صمیمی ندارم ولی خوب تو دانشگاه با یکی که مثل خودته دوست بشی به نفع هردوتاتونه منظورم دختر هست.صبح باید زود بیدار بشم شب خوش