2789
عنوان

فکر و خیال

1535 بازدید | 19 پست

همش راجب ایندم فکر و خیال میکنم که چی میشه چی نمیشه چند شبه اصلا نمیتونم بخوابم همش ناراحتم نگرانم استرس دارمو گریه میکنم که اگه اونی نخوام که بشه چی ...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

استرس نداشته باش کچل میشی.با استرس ادم به هیچی نمیرسه تمرکز کن ذهن باید ازاد باشه برای کارهای سخت

دقیقا خیلی ضرر داره صورتم چندروزه جوش میزنه همش پوستم بد شده از استرس 

دقیقا خیلی ضرر داره صورتم چندروزه جوش میزنه همش پوستم بد شده از استرس 

من خودم مثل سگ ذهنم درگیره  راهکار هم اینه که اینقدر از مغزت کار بکش تو طول روز ببین شب چجوری میخوابی

Keep your head up, movin’ on
من خودم مثل سگ ذهنم درگیره    راهکار هم اینه که اینقدر از مغزت کار بکش تو طول روز ببین شب ...

واقعا به این معتقدم انقد باید از مغز کار کشید که دیگه شب خاموش بشه خودش و سریع خوابید .‌‌‌‌‌شبا خیلی بده همش ناخودآگاه فکر میاد توی ذهن . مخصوصا آدم بی خوابی هم داشته باشه بدتر... 

من خودم یه مدت خوابمو تنظیم کردم خوب بود حالم یه مدتی دوباره خوابم بهم خورد همه چی برگشت و اون فکر و خیالا

واقعا به این معتقدم انقد باید از مغز کار کشید که دیگه شب خاموش بشه خودش و سریع خوابید .‌‌‌‌‌شبا خیلی ...

راه دیگه یی هم نیست میگن کنترلش کن مگه ادم میتونه صدایی که از درون میاد کنترل کنه تو میتونی خودتو کنترل کنی یا کاری کنی صداشو نشنوی ولی باز شبا میاد سراغت.میگن باید باهاش دوست بشی ببینی چی میخواد ازت وگرنه تا اخر کچلت میکنه

Keep your head up, movin’ on
راه دیگه یی هم نیست میگن کنترلش کن مگه ادم میتونه صدایی که از درون میاد کنترل کنه تو میتونی خودتو کن ...

درسته واقعا قابل کنترل نیس هر چی کنی یه روز میاد باز. من هفته آینده نوبت مشاوره گرفتم بخاطر همین چون خیلی اذیتم می‌کنه این فکر و خیالا میگم شاید خوب شه... هر کاری کردم نشد ...کاش زودتر روزش برسه شاید درمان شد این عادتم ... امیدوارم رفع بشه برای همه این فکرا