2789
خودتون که نیت کردین همون اول ؟ همون کافیه دیگه 

خب میگم ک من بجای شهید علمدار گفتم شهید علمداری...اسمشون هم ننوشته بود..نمیدونم حالا چیکار کنم..چون من زبونی گفتم هدیه ب شهید علمداری

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم اثرش بیشتراینه که مواظب اعمالت ورفتارت هستی ،دقیقامثل نمازهای پنج گانه که میخونی که ازگناه حفظ ...

خداروشکر . خدا براتون نگه داره و در راه امام حسین ، قدم بر داره . ان شاءالله که خدا بهتون توفیق بده 

اللهم عجل لولیک الفرج 
خب میگم ک من بجای شهید علمدار گفتم شهید علمداری...اسمشون هم ننوشته بود..نمیدونم حالا چیکار کنم..چون ...

سهوی بوده ، هر چی که بوده . شما عمل مستحبی رو انجام دادین ، واجب که نبوده ! بخواد قواعد خودش رو داشته باشه ! ترتیب و موالات داشته باشه . قبولِ قبوله ، شک نکنید 

اللهم عجل لولیک الفرج 
ممنون عزیزم...اره کار شیطونه...ولی متاسفانه من سرگروهمون اصلا نمیدونم کجاس..اخه اونا تو تلگرام ختم د ...

خب اشکال نداره عزیزم 

سرگروهت هز جا باشه بازم بجای گروهش نیت میکنه 

میدونه که گروه داره 

درضمن مهم نیت شما هست بهرحال لیست شهدا داده شده فرضا امروز روز پنجم بوده مهم اینه که نیتت این بوده که ب نیت شهید شماره پنج بخونی 

عزیزم خدا خیلی عشقه خیلی 

اینجوری نیس که بخواد ب این چیزا گیر بده اینا کار شیطونه   حتی در مسایل وضو و نماز که واجباته.وسواس زیادی خودش اشتباه و گناهه   

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
خب اشکال نداره عزیزم  سرگروهت هز جا باشه بازم بجای گروهش نیت میکنه  میدونه که گروه داره& ...

ممنون عزیزم اره من متاسفانه دچار وسواس شدیدی شدم ...نمیدونم چیکار کنم

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
ممنون عزیزم اره من متاسفانه دچار وسواس شدیدی شدم ...نمیدونم چیکار کنم

بهش توجه نکنید ، هر چیزی بهش توجه بشه و ی جورایی بولد کنید ، بزرگتر میشه ، بیشتر ذهنتون رو درگیر میکنه ، ذکر بگین ، چه صلوات ، چه استغفار ، درست میشه 

اللهم عجل لولیک الفرج 
در چ مواردی عزیزم  ؟؟؟

موارد نماز و وضو ا و اعمال مستحبی...نمیدونم چیکار کنم...خدا شیطون رو لعنت کنه ک نمیذاره راحت باشم...این چن سال خیلی روم غلبه پیدا کرده از بس از خدا دور بودم😭😭

بهش توجه نکنید ، هر چیزی بهش توجه بشه و ی جورایی بولد کنید ، بزرگتر میشه ، بیشتر ذهنتون رو درگیر میک ...

پس چلم قبوله؟؟ نیازی نیس بشکنم؟

سلام من تاالان ی بار خوندم  اونجا ک اسم ۴٠تا مومن میخاد واقعا اسم بنویسم؟اخه خیلی زیاد میشه ک

سلام . قبول باشه . نیازی نیست . میتونید ۴۰ مرتبه اش رو همون ذکر خودش رو بگین . اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات ، اینجوری همه مردم رو هم دعا کردین ‌. اما به فرض ، کسی ازتون التماس دعا داشت ، یا کسانی التماس دعا داشتن ، اینجوری بگین . مثلاً اللهم اغفر لقاسم سلیمانی یا خب حالا هر اسم دیگه ای ، مرده یا زنده ، کودک یا پیر یا ... هیچ فرقی نداره . مومن در اینجا ، آیت الله ، عارف و ... نیست ، مومن یعنی همه مردم ، چه اونکه گناه کاره ، چه اونکه نیست . چرا که همه به دعای خیر احتیاج دارن 

اللهم عجل لولیک الفرج