2789
خب میتونی با ی مشاور کاربلد صحبت کنی 

والا نمیدونم از کی کمک بخوام

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا نمیدونم از کی کمک بخوام

از خود خدا ! تکنیک های رهایی رو بخونید ، این رهایی ، رهایی از هر بدی هست . گفتم که ، توجه زیادی به چیزی ، اون رو براتون بزرگتر میکنه ، بزرگ کردنش ، ذهنتون رو درگیر میکنه ! حالا اینکه دیگه وسواس هست ! وسواس اگه به حدی جلو بره ، دین رو از انسان سلب میکنه ! توجه بهش نکنید ، همین ..‌. 

اللهم عجل لولیک الفرج 
سلام . قبول باشه . نیازی نیست . میتونید ۴۰ مرتبه اش رو همون ذکر خودش رو بگین . اللهم اغفر للمومنین و ...

ممنونم ک برام توضیح دادی 

خیلی دلم میخاد بخونماخیلیییی اما اراده م ضعیفه 😔حتی واسه نمازهای واجب گاهی سستی میکنم نمیدونم چیکار کنم

استارتر ببخشین نمیدونستم آقا هستین...منو هم از دعاهاتون بی نصیب نذارین...تو نماز شبتون دعام کنین ک حاجت روا شم 🥺🙏..اسمم نازنین 

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
ممنونم ک برام توضیح دادی  خیلی دلم میخاد بخونماخیلیییی اما اراده م ضعیفه 😔حتی واسه نمازهای وا ...

سلامت باشید . یازده رکعته در کل . چهار نماز دو رکعتی ، به نیت نماز شب هست ، که مثل نماز صبح خونده میشه و فقط نیتش ، نیت نماز شبه . دو رکعت ، نماز شفع داره ، به این صورت که رکعت اول ، بعد از حمد ، سوره رو میخونید و بعد سوره ناس ، رکعت دوم ، بعد از حمد ، سوره و بعد ؛ فلق رو میخونید ، قنوت نداره و بعدش رکوع و سجده و ... . یک رکعت هم نماز وتر داره ، به این صورت که ؛ یک حمد ، سه سوره ، یک فلق و یک ناس رو میخونید ، میرید قنوت ، دست چپ به حالت قنوت بگیرید ، دست راست رو حالا یا با انگشتانتون ، یا تسبیح یا صلوات شمار ، به پایین میگیرید و چهل مرتبه ذکر اللهم اغفر للمؤمنین و المؤمنات و المسلمین و المسلمات رو میگین ، هم میتونین بگین اللهم اغفر ( مثلاً ) لفلانی ( اسمش رو بگین ) ، فرقی نداره چه کسی رو میگین ، مرده باشه یا زنده ، چهل مرتبه میگین . بعدش هفتاد مرتبه ، استغفرالله ربی و اتوب الیه ، بعد از اون هفت مرتبه هذا مقام العائذ بک من النار ، بعدش سیصد مرتبه « العفو » و در آخر رب اغفرلی وارحمنی و تب علی انک انت التواب الغفور الرحیم رو میگین ! توجه داشته باشین که این به صورت کاملش هست ، میتونین یک یا همه ذکر رو بگین ، میتونید نگید ! میتونید حاجتتون رو به زبان فارسی بگید . بعدش رکوع و سجده و تشهد و سلام و در آخر ، تسبیحات حضرت زهرا . در کل بیست دقیقه وقتتون رو نمیگیره ، نیم ساعت قبل از اذان صبح بخونید ، عالیه . یک بار بخونید ، امتحان کنید ، عاشقش میشید 

اللهم عجل لولیک الفرج 
استارتر ببخشین نمیدونستم آقا هستین...منو هم از دعاهاتون بی نصیب نذارین...تو نماز شبتون دعام کنین ک ح ...

کاری نکردین خانم ! خدا ببخشه . سلامت باشید ، محتاجیم و به شرط لیاقت چشم . شما هم مارو دعا کنید 

اللهم عجل لولیک الفرج