2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه گلم 

اخه چله گروهی بود..من بجای شهید علمدار گفتم شهید علمداری..اسمشون نوشته نشده..اشکال نداره؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
عزیزم اگه میتونی سعی کن بخونی اصلام سخت نیست راحت ترین روششوانتخاب کن فوق ۵۰ دقیقه یاکمتروبیشترطول م ...

با دعای شما و کمک خدا و حضرت آل الله ، ان شاءالله . میشه قسمت هایی از اون اثراتی که دیدین رو بگین ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اسی عزیزم میشه بیای تاپیک اخرم و برام صلوات بفرستی ک ب حاجتم برسم 

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
دقیقاً ، خوش به سعادتتون . نماز شب زمانی اثر داره و خوبه که ، مراقبه از گناه هم باشه ، هر گناهی ، چه ...

فدات بشم خوش ب سعادت اونااییکه این مسیرو رفتن من فعلا در تکاپو هستم ولی مسیر شیرین و قشنگیه سختی ها رو میبینی ولی ارومی...

دقیقا افرین همینطوره که گفتی و  می‌دونی همینکه نیت کنه ادم خدا کمکش میکنه تو این راه ب طرق مختلف 

وقتی میگیم عاشق خدا هستیم باید تلاش کنیم شبیه او بشیم رحیم ستارالعیوب کریم رحمان  و.......

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
عزیزم من ی سوال دارم میگم اگ تو چله صلوات ب شهدا شرکت کنی بعد ببینی اسم ی شهید رو مثلا بجای شهید علم ...

خیر ، گناهی مرتکب نشدین ، اشتباهی سهوی بوده ، مهم نیتتون بوده . وسواس نداشته باشین که وسواس داشتن ، کار شیطانه ! ته دل آدمی رو خالی میکنه ! میبینه گناهی نکرده طرف ، وسواس رو به ذهنش میندازه ، تا چله رو از اول شروع کنه ، یا حُسن ظن ، نسبت به فایده و اثراتش نداشته باشه ! خیلی هم خوب بوده ، خدا قبول کنه ازتون . البته ببخشید که من جواب دادم 

اللهم عجل لولیک الفرج 
اخه چله گروهی بود..من بجای شهید علمدار گفتم شهید علمداری..اسمشون نوشته نشده..اشکال نداره؟

نه گلم.... وسواس زیادی کار شیطونه 

شما نیتت مشخص بوده 

در ختم های گروهی هم سرگروه به حای همه تون نیت میکنه حتی اگر زبانی چیزی نگی

فدات بشم خوش ب سعادت اونااییکه این مسیرو رفتن من فعلا در تکاپو هستم ولی مسیر شیرین و قشنگیه سختی ها ...

و فقط کافیه ، نور کمی از خدا به بنده بتابه ، این تهِ تهِ خوشبختیه ! خدا کمکمون کنه ... 

اللهم عجل لولیک الفرج 
نه گلم.... وسواس زیادی کار شیطونه  شما نیتت مشخص بوده  در ختم های گروهی هم سرگروه به حای ...

ممنون عزیزم...اره کار شیطونه...ولی متاسفانه من سرگروهمون اصلا نمیدونم کجاس..اخه اونا تو تلگرام ختم دارن من تل ندارم و اعلام کردم همینجا میفرستم..حالا دیگ نمیدونم قبوله یا نه🥺🥺

و فقط کافیه ، نور کمی از خدا به بنده بتابه ، این تهِ تهِ خوشبختیه ! خدا کمکمون کنه ... 

دقیقا افرین عزیزم

خدا که قربونش برم خیلی عشقه خیلی خوده عشقه

عزیزم اثرش بیشتراینه که مواظب اعمالت ورفتارت هستی ،دقیقامثل نمازهای پنج گانه که میخونی که ازگناه حفظت میکنه اگه مقبول باشه من تودوره باردایم خوندم فکرمیکنم پسرم خوش اخلاقه وازصدای قرآن واذان خوشش میادولی متاسفانه الان نمیخونم شایدبعدازشیرگرفتنش دوباره بخونم

ممنون عزیزم...اره کار شیطونه...ولی متاسفانه من سرگروهمون اصلا نمیدونم کجاس..اخه اونا تو تلگرام ختم د ...

خودتون که نیت کردین همون اول ؟ همون کافیه دیگه 

اللهم عجل لولیک الفرج