2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی خاصیت داره خلاصه خیلی خیلی  حتی بصورت خلاصه خوندنش  واقعا تایمی نمیگیره ولی برکات ش ...

خداروشکر که هست . به قول عارف بزرگی ، دنیا میخوای نماز شب بخون ، آخرت میخوای ، نماز شب بخون ! 

اللهم عجل لولیک الفرج 
من همین امشب خوندم.چند شبه میخونم.خیلی آرامش داره 😍 من نذر داشتم

خدا قبول کنه ، غیر از حس ناب و پر از برکتش ، آثار دنیوی ازش دیدین ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج 
خداروشکر که هست . به قول عارف بزرگی ، دنیا میخوای نماز شب بخون ، آخرت میخوای ، نماز شب بخون ! 

👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼😍😍😍 

واقعا 

من همیشه ب خدا میگفتم شیرینی عبادتشو کمک کنه بچشم 

ایندفعه پر شدم دلم برای نماز کللللی تنگ شد خیلی خوشحالم غسل کردم 

توفیق داشته باشم میخوام بخونم امشب 

و نماز اول وقت هم خیلی مهمتره خیلی و همینطور مراقبه از گناه 

یعنی کسی تلاششو کنه بر این موارد صد در صد نور الهی بر خودش و زندگیش میتابه یقینا صد درصد

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼😍😍😍  واقعا  من همیشه ب خدا میگفتم شیرینی عبادتشو کمک کنه بچشم  ...

عزیزم من ی سوال دارم میگم اگ تو چله صلوات ب شهدا شرکت کنی بعد ببینی اسم ی شهید رو مثلا بجای شهید علمدار گفتی شهید علمداری چله شکسته میشه؟؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼😍😍😍  واقعا  من همیشه ب خدا میگفتم شیرینی عبادتشو کمک کنه بچشم  ...

دقیقاً ، خوش به سعادتتون . نماز شب زمانی اثر داره و خوبه که ، مراقبه از گناه هم باشه ، هر گناهی ، چه فکری ، چه عملی ! دوری از شهوت در عمل ، دوری از دروغ ، حسادت ، تمسخر دیگران و هر چه خصلت بدی که در این عناوین ، جا پیدا میکنه ! از اینها دور بشی ، نماز شب هم بخونی ، یعنی مصداق اون دعای قدیمی ها بود که میگفتن الهی دست به خاک بزنی ، طلا بشه ، میشه ! البته که راه سخت و صعب العبوری داره ، اما به سر زیری بعدش که در سرزیری ، خیر ، برکت ، آرامش ، رسیدن به حوائج دنیوی و ... بشه ، قرار میگیری ، می ارزه ! 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اسی میشه واسه منم تو نمازت دعا کنی ک ب حاجتم برسم؟؟ اسمم نازنین..التماس دعا🥺♥️

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚