2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه اتفاقا برای من لااقل اینجور نبود☹️

همش دوس داشتم گریه کنم اصلا سبک نمیشدم

نمیدونم چرا🙁

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

بدتر دپرس میشی 

شبم با گریه بخوابی صب سردردی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
خوب چون ادم عمگین و ناراحته گریه میکنه

خب گریه ک بد نیس!

ادم گریه میکنه خیلی سبک میشه انگار ی بار از رو دوشش ور داشته

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
نه اتفاقا برای من لااقل اینجور نبود☹️ همش دوس داشتم گریه کنم اصلا سبک نمیشدم نمیدونم چرا🙁

منم هیچی ارومم نمیکنه....هییییییچی

منم هیچی ارومم نمیکنه....هییییییچی

من حالا تازگیا فهمیدم با قرآن خوندن و حرف زدن با خدا و گریه کردن با شنیدن مداحی آروم‌تر میشم(بدون اغراق گفتم)

شمام امتحان کن یه بار

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

من حالا تازگیا فهمیدم با قرآن خوندن و حرف زدن با خدا و گریه کردن با شنیدن مداحی آروم‌تر میشم(بدون اغ ...

من نزدیک چن ماهه اصلا با خدا حرف نزدم😔😔نمیتونم...نمیدونم چ مرگم شده

من نزدیک چن ماهه اصلا با خدا حرف نزدم😔😔نمیتونم...نمیدونم چ مرگم شده

دور از جونت عزیزم❤️

آدم هرچی از خدا فاصله بگیره بدتر میشه حالش

خودت وبه خدا نزدیک کن( کارهایی که تو رو به خدا نزدیکتر کنه)

کافیه تو‌بری سمتش خدا همیشه به ما نزدیکه