دوستاااااان اینجا مجازیه! کسی کلاس الکی بذاره بگه دکترم، پرستارم و... جایزه اُسکار نمیگیره! بعضیا بهتره مچ گیریاشونو بذارن برای فضای حقیقی!!! وقتی از شغلی از موقعیت کسی به طور کامل آگاهی ندارین کسی و قضاوت نکنین وقتی داستان زندگی کسی و فضای شغلیش و ازش آگاهی ندارین اظهار نظر نکنین... بنده همینجا اعلام می کنم دانشجوی مهمانداری به صورت پیمانی هستم، آزمون علمی و کتبی زیاد دادم اما دنبال رسمی شدن هستم و رسمی شدن باید به صورت مصاحبه در چند مرحله و آزمون های علمی و عملی زیادی باشه... قبلا وکالت خوندم و به خاطر روحیه حساسی که داشتم گذاشتم کنار و الان صرفا به عنوان مشاوره حقوقی و مرزی هواپیمایی هما فعالیت دارم... کاش یکم انسان باشیم و بدون اطلاع سریع اسکرین شات از پیام های کسی نفرستیم و یک شخص و دروغگو معرفی کنیم
برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
واقعا برای بعضی کاربرا متاسفم... طرف مشخص نیست چقدر حرف بیهوده زده، چقدر بقیه رو آزار داده، چه اظهار نظرهای بیجایی کرده، چه تاپیک های ممنوعه ای زده که هزارتا کاربری و از بین برده بعد میاد جلو بقیه یه نفرو خراب کنه و ادعای روشن فکری دربیاره خدا فقط به راه راست هدایتتون کنه همین
اگر کسی یه موقعی ابهامی درباره من یا شغلم یا کارم پیدا کرد قبل از اینکه اینطور قلبم و بشکنه و قضاوتم کنه رزومه م و اینجا بخونه و به تاپیک خاتون 1389 حالم خوب نیست موهای دخترم و... مراجعه کنه فکر کنم ابهامش رفع میشه
هیچی عزیزم، طرف چشمشو باز نمی کنه ببینه نوشتم امورات هواپیما با منه، میگ چند وقت نیست تاپیک مهمانداری هواپیما زدی الان سه تا هواپیما مهمانداری با توئه؟!!!! میگم مشاوره حقوقی و امورات حقوقی هستم و دانشجوی مهمانداری به صورت پیمانی، دنبال رسمی شدن هستم میگ دروغ گفتی
منم تو یه تاپیک ترسناک گفتم از تجربه اجنه دیدنم یسریا گفتن دروغ نگو و فلان ... واقعا یه عده ...
جدی میگم اینایی که منتظر مچ گیری هستند و به نظر خودشون خیلی زرنگ تشریف دارند خودشون دروغ خیلی میگن یه مشاور گفت! دروغ کار منفوریه ولی این مچ گيرام عجیبن