2777
2789
عنوان

مچ گیری!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 20 پست
هیچی عزیزم، طرف چشمشو باز نمی کنه ببینه نوشتم امورات هواپیما با منه، میگ چند وقت نیست تاپیک مهماندار ...

عزیزم ناراحت نشو تایپیک من باعث تاراحتتیت شد ببخشید

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ناراحت نشو تایپیک من باعث تاراحتتیت شد ببخشید

نه فدات بشم اصلا ارتباطی به شما نداشت، طرف یه جا هم گفته 22 ماه پیش در صورتیکه من دوماه پیش از مصاحبه و استخدامی پرسیده بودم... بعد اسمش و گذاشته زخم شوم از بَس تعلیق شدم بگو جلو زبونتو یکم نگهدار ک زخم نشی 

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
عزیزم میگن :انچه از فهم تو اید ان بود مفهوم تو  حتما خودشون دروغگوان

دقیقا... احساس زرنگ پنداری دارند 

تا حرف از مهماندار بودن زدیم یه عده گفتند، کلاس میذاری و دروغ می گی! یه عده گفتند خدمه هواپیما شد شغل؟ یه عده گفتند اگ راست میگی راهش و به مام نشون بده، تا رو هواییم که از دست زبون مسافرا می کشیم از دست توهین و بی احترامی هاشون اینجام این شکلی واقعا نمی فهمم

یبار توضیح میدم برای کاربرایی که می‌فهمن و احترام میذارن و سوال دارند، اگر به شغل مهمانداری علاقمند هستین اولین راهش قوی کردن زبان انگلیسی حد صحبت کردن بسیار عالی، گرفتن مدرک غریق نجات، هلال احمر و فوریت های پزشکی. بعد ثبت نام در یکی از کلاس های مهمانداری و گذروندن دوره 8 ماهه و گرفتن مدرک معتبر مهمانداری بعد اگر نمراتتون اوکی بود خود اونجایی که مدرک بهتون میده استخدامتون میکنه اگه نه باید منتظر زدن استخدامی باشین تا آزمون بدید و پرواز