2777
2789
من پلوپز فیلیپس دارم پنج ساله خیلی راضی ام اگه ته دیگ برات مهمه پلوپزهای پارس خزر خیلی عالیه
بلند بخوان؛درشت بنویس؛آویزه ی گوشت کن که :«تقوا» آن نیست؛که با یک «تق»، وا برود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا شالیزار من مامانم اینا یه ماهه پلوپز پارس خزر دیجیتال خریدن رنگش طوسیه خیلی هم عالیه
بلند بخوان؛درشت بنویس؛آویزه ی گوشت کن که :«تقوا» آن نیست؛که با یک «تق»، وا برود.
من یک ۴ نفره با قابلمه رنگ طوسی روشن دارم که چند ساله داره کار میکنه و اخ نگفته و عالی هستش اما یک دو نفره امسال خریدم که قابلمه اش خاکستری سیره و مزخرف که هر دفعه توش برنج میپزم به سازندش لعنت میفرستم
زودپز دوقلو کالرنس دارم عالیه

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

من هشت ساله زودپز تفال دارم خیلی راضیم فقط اگه بیفته دسته اش بشکنه حسابی تو خرج می افتی من اون موقع دویست گرفتم تو اسباب کشی دسته هاش شکست دویسو هشتاد گرفتن درست کردن چون میگن الان قیمتس یه میلیون شده