2777
2789
عنوان

مشکل با رفتار مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم طبق چیزی که  نی نی سایتی ها گفتن ایشون مهمون خونه شما و نباید کار کنه چون یه بار به من که گفتم عروسمون یه هفته خونه مادر منه حتی ظرف هم نمیشوره گفتن مهمون مادرته وظیفش نیست 😏😏😏حالا مادرشوهر شما که بلاخره سنی ازش گذشته ولی به نظرم هر کسی بیشتر از دو روز خونه کسی باشه باید کمک کنه چون نرفته هتل اون صاحبخونه هم گناه داره.بهش بگو اگه غیر مستقیم متوجه نمیشه 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
حق داری .. شوهرت چی؟ نظر خاصی در این زمینه نداره؟

نه بهش چیزی نگفتم .شوهرم خب کلا سرکاره،میاد سریع غذاشومیخوره میره،البته جلوی شوهرم یه ظرف میاره اشپزخونه،اون نباشه به دخترم میگه جمع کن ببر

نه بهش چیزی نگفتم .شوهرم خب کلا سرکاره،میاد سریع غذاشومیخوره میره،البته جلوی شوهرم یه ظرف میاره اشپز ...

اوه پس خیلی سیاست داره.. درکت میکنم والا من مادر خودم اینقدر بیاد سختم میشه وای به مادر شوهر

عزیزم طبق چیزی که  نی نی سایتی ها گفتن ایشون مهمون خونه شما و نباید کار کنه چون یه بار به من که ...

دقیقا منم همینو میگم،خب اون که همش اینجاست از ما صاحب خونه تره،بدیش اینه خونه ی اون پسرش ودخترخودش اشپزی و...باخودشه،خونه ما میاد میییییشینه فوقش پاشه بره دستشویی،مهمون یه روز دو روز ..

چه پر توقعی؟؟ ،اون همیشه اینجاست،همه ی کارو رو من میکنم،زخم بستر میگیره انقدر میشینه

نمیتونی ک زبانا بگی عملا  بذار معطل بمونه خودش دست ب کار شه مثلا صبح دیر بلند شو بذار خودش صبونه درست کنه ناهار چیزی که اون دوس نداره درست کن کم درست کن  یا خیلی دیر شام بذار چایی دم نکن ظرفا دست نزن بمونه خودتو بزن بیخیالی  طاقتش طاق شه

نمیتونی ک زبانا بگی عملا  بذار معطل بمونه خودش دست ب کار شه مثلا صبح دیر بلند شو بذار خود ...

شاید باورت نشه از گرسنگی غش کنه از جاش بلند نمیشه،سرش تو گوشی اینستاشو چک میکنه😒،من شوهرم چیزی نمیگم ولی اون هرچی شه صدتامیذاره روش میره مخ شوهرمومیشوره کلی جروبحث تولید میکنه،حوصلشو ندارم دیگه،تا کی باید تحمل کنم

سه چهار روز  خونه ما،سه چهار روز خونه برادر شوهر،وو... البته خونه اونا وخونه دخترش باید بگیریش ...

پس حتما رفتار شما و اینکه تند کار میکنید باعث شده تا سواستفاده کنه، اروم کار کنید و دیر کاها رو انجام بدید تا خودش بیاد جلو

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده