2821
2789
عنوان

راهکار بدید

115 بازدید | 26 پست

خسته شدم از این شرایط شوهرم کارش فروش لوازم ماشین ولی بازار خیلی خرابه خیلی هر چی داشتیم خرج کردیم میگم برو کارگری قبول نمیکنه خودم چی کار کنم با سه تا بچه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب کارگری شاید براتون نصرفه  به راه حلهای دیگه فکر کنید مثلا جاشو عوض کنه بره تو مکانیکیها بازار یابی مثلا اینکه اگه مشتری بفرستم تخفیف بده بهشون یا پورسانت بده مکانیک شبا قبل از خواب واقعه بخونیدبشرط نماز اول وقت انشالله روزیتونروز به روز  بهتر میشه 

خوب کارگری شاید براتون نصرفه  به راه حلهای دیگه فکر کنید مثلا جاشو عوض کنه بره تو مکانیکی ...

دعا کنید تورو خدا حالم خیلی بده غصه میخورم واسه بچه هام دلم نمیخواد شرمنده شون باشم

لوازم ماشین نباید بازارش بد باشه چه ماشینی؟مغازه دارند؟

لوازم ماشین و قطعات راهسازی 

بیشتر واسطه ایی خرید میکنن ازشون شرکتها اینم اهل زد و بند نیست سرش بی کلاه میمونه

لوازم ماشین و قطعات راهسازی  بیشتر واسطه ایی خرید میکنن ازشون شرکتها اینم اهل زد و بند نیست سر ...

اگر مغازه از خودشون داشته باشند بازارشون بد نیست غیر این مشکله

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
دعا کنید تورو خدا حالم خیلی بده غصه میخورم واسه بچه هام دلم نمیخواد شرمنده شون باشم

انشالله که خدا کمکتون کنه وازهمه ی گرفتاریها نجات پیدا کنید ورزق و روزی فراوان آسون وحلال وسریع ازجایی که گمان ندارید بدستتون برسه شکر گذاری و استغفار برای جلب روزی خیلی خوبه غصه هم نخورید  خدا بزرگه 

انشالله که خدا کمکتون کنه وازهمه ی گرفتاریها نجات پیدا کنید ورزق و روزی فراوان آسون وحلال وسریع ازجا ...

امیدوارم والا همش جر و بحث داریم خسته شدم نمیدونم چطور اینقدر غرورش رو دوست داره و بیخیاله من جاش بودم میرفتم جارو کشی ولی شرمنده زن و بچه ام نمیموندم واسه یه کیک تولد شرمنده بچه ام هستم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز