2777
2789
عنوان

راهکار بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 26 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دیپلم ردی هست رشته برق

به نظرم آگهی های دیوار و شیپور  تهران و اسلامشهر رو چک بکنید دیدم بعضی از شرکتها راننده میخواند برای کارشون فکر میکنم مناسب باشه

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
نه منظورم کارمند به عنوان راننده ماشین خود شرکت داره

هر چی میگم فایده نداره متاسفانه دنبال یه پول گنده هست که یه کاری شروع کنه مثلا ساخت و ساز یا تولید قالب واسه کار خودشون ولی اون پول گنده از آسمون که نازل نمیشه خودم چی کار میتونم انجام بدم هم تو خونه باشم هم کار کنم من از کار کردن خسته و ناراحت نمیشم بر خلاف ایشو

هر چی میگم فایده نداره متاسفانه دنبال یه پول گنده هست که یه کاری شروع کنه مثلا ساخت و ساز یا تولید ق ...

خب اگر دنبال این کارهاست که سرمایه اولیه میخواد بدون سرمایه که نمیشه

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
امیدوارم والا همش جر و بحث داریم خسته شدم نمیدونم چطور اینقدر غرورش رو دوست داره و بیخیاله من جاش بو ...

خدا نجاتتون بده واقعا سخته اگه خودت میتونستی یه مدت وردست یه خیاط وایمیستادی درازای کارای خورده کاری ازش کار یاد میگرفتی بعد ها میتونستی  درصدی براش کار میکردی یا وردست ارایشگاه وایمیستادی البته باید جاش خوب باشه وگرنه درامد زیادی نخواهد داشت و اگه نگران تنهایی بچه هاوکارای خونه نباشید درمورد همسرتون هم واقعا کار زیادی نمیشه کرد چون برای کار بزرگ احتیاج به سرمایه زیادی هست وطاهرا شما پشتوانه مالی ندارید بهش فرصت بدید شاید یه کار بهتر حور کرد اگه تعمیرات لوازم خونگی یاد میگرفت اونهم درامدش  نسبتا خوبه به هرحال  انشاءلله که مشکلاتتون بزودی  حل بشه