2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 65 پست
ببخش اینو میگم ولی اسباب بازی هم جنسیت داره ۹۰ درصد پسرا عروسک بازی نمیکنن و ۹۰ درصد دخترا ماشین باز ...

درسته ولی جغجغه واینا ادم بخره خوبه البته نه قبل بارداری همین که ادم فهمید بارداره بخره چون الان یه لباس من قیمت کردم 200سه روز بعدش شد 280کلا تو این دوره روزانه نجومی بالا میره خرسو چیزای پوشالیو همه بچه ها دوست دارن بنظرم 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
ما گفتیم خودمون می‌خریم مامانم گفت زشته ، رسمه خودم میخرم کار با کمیتش نداشتم فقط گفتم باکیفیت باشن ...

من فکر میکنم باید کمکم این رسم اشتباه برچیده بشه
این رسما مال زمانیه که سیسمونیدر حد لحاف تشک ولباسبوده
نه الان که سیسمونی خریدن خودش یه پروسه پرخرجه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فکر میکنم باید کمکم این رسم اشتباه برچیده بشه این رسما مال زمانیه که سیسمونیدر حد لحاف تشک ولباس ...

آره ‌... حتی شوهرم ناراحت شد گفت ظلمه بخدا ...اونا نباید میخریدن براش

البته من کریر و کالسکه نمیخرم برا بچم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

اینجور تاپیکها به نظر من باعث اختلاف میشه

از اول نباید این رسم و میذاشتن حالا هم که گذاشتن هر کی در توان خودش میخره 

اینجا یکی میاد میگه شوهر من نذاشت خانوادم بخرن خودمون خریدیم یکی میبینه میره با شوهرش اختلاف میفته بینشون شوهرش میگه رسمه

هر کی خودش میدونه صلاح مملکت خویش خسروان داند

ببخشیدا استارتر 

با اینکه منم مخالف خرید سیسمونی از طرف خانواده دختر میدونم ولی به نظرم هر کی هر جور که میخواد جلو میاد

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
اگر به حرفاهای مادر شوهرمون هم به چشم یه مادر نگاه کنیم مشکلاتی که با مادرشوهرا داریم خیلی کم میشه ...

آگه مادر شوهر هم به چشم دختر نگاه کنه بله حق با شما هست من از عمل سزارین برگشته بودم مادر شوهرم روزگارم رو سیاه کرد پسرم بخاطر زردی بستری شد من روز سوم عمل توی بیمارستان بالا سر پسرم بودم حالم از خستگی درد خراب بود بعد مادر شوهرم انتظار زیادی داشت فکر میکرد ما خوردیم اون موند ما رسم ۱۰ این مدلی نداشتیم آگه رسم داشتن می یومد میگفت شما رسمتون چیه ما همچین رسمی داریم نه که یهویی در نزده بیاد بگه شما آدم نیستین بی کسین اون یکی عروسم ماه ماه شما خودتون کوفت می کنید بعد دخترای من مگه چند نفرن نمیدین اونا بخورن😐آگه به مهمونی گرفتن خریدن بود همسرم به گردن داشت مادرم وظیفه ای نداشت به مادرم هر چی لایق خودش بود بگه مادر خودم با اون وضعم همچین رفتاری میکرد تا آخر عمر نمی بخشیدم ولی به روی مادر شوهرم نیاوردم محبت هم میکنم 

دقیقا باهات موافقم بعضی وقتا باید شنید و رد شد به دل گرفتن بعضی حرفا فقط خودمونو  اذیت میکنه ...

عزیزدلم توام بهش میگفتی درعوضش توام خیلی پیر شدی باخنده😹💜

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
اینجور تاپیکها به نظر من باعث اختلاف میشه از اول نباید این رسم و میذاشتن حالا هم که گذاشتن هر کی در ...

عزیزم این چیزا در نهایت به تصمیم افراد بستگی داره
هدف من از این تایپیک اینه که فرهنگ اشتباه خرید جهزیه از طرف خانواده ها  کم کم از بین بره
در حد خودمون ذهن ها روآماده کنیم
حداقل توقع بیجا نداشته باشیم
دوست خود من از مادرش ناراحت بود چون براششیر دوش برقی نخریده
خب واقعا اشتباهه

خیلی ممنون خواهرخوبم مرسی ازانرژی مثبتت 💙💙🌷

فدات🧡

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
عزیزدلم توام بهش میگفتی درعوضش توام خیلی پیر شدی باخنده😹💜

اصلا آدمی نیستم که حاضر باشم با زبونم دل بشکونم
به نظرم نباید خودمو در سطح این آدما بیارم پایین که بخوام مثل خودشون رفتار کنم

اصلا آدمی نیستم که حاضر باشم با زبونم دل بشکونم به نظرم نباید خودمو در سطح این آدما بیارم پایین که ...

اصلن گاهی اوقات یسری آدما یجوری با زبونشون دل. آدمو میشکنن؛که بخدا صدا شکستن دلمونو میشنویم

آگه مادر شوهر هم به چشم دختر نگاه کنه بله حق با شما هست من از عمل سزارین برگشته بودم مادر شوهرم روزگ ...

شما خانومیتو ثابت میکنی
اونا به خاطر طرز فکر قدیمی و درک کمترشون طرز رفتار درستو بلد نیستن

اصلن گاهی اوقات یسری آدما یجوری با زبونشون دل. آدمو میشکنن؛که بخدا صدا شکستن دلمونو میشنویم

متاسفانه حرفت خیلی درسته
وافتخار میکنن به اینکه حالشوگرفتم بهش گفتم خیلی بیریخت شدی
دماغت کج شده و فلان

متاسفانه حرفت خیلی درسته وافتخار میکنن به اینکه حالشوگرفتم بهش گفتم خیلی بیریخت شدی دماغت کج شده و ...

دقیقن عزیزم سطح فرهنگشون خیلی پایینه متاسفانه

چرا باید بدن؟ مگه اونا زاییدن بچه رو؟ یا اونا تصمیم گرفتن بچه دار بشن؟

شما نگیر دوسنداری این ازقدیم رسم بوده 

برای خوشبخت بودنم وجود همسر وفرزندانم کافیست ❤
شما خانومیتو ثابت میکنی اونا به خاطر طرز فکر قدیمی و درک کمترشون طرز رفتار درستو بلد نیستن

مادرم قسم خورد پاش رو توی خونه ما دیکه نزاره ۵ ماهه دیکه نیومده اینا فکر قدیمی نیست رفتار ادمه مهمونی رو هم مادر من قرار نبود بگیره بعدشم من پسرم توی دستگاه بود خدا شاهده ما هیچی نمیخوردم از بس فقط ناراحت بودیم مادر شوهرم فکر میکرد ما هر روز کباب خوردیم اون موند می تونست از پسرش بپرسه ما چی می خوردیم چی نه این رفتار ها دیگه نبود این رفتار ها رو گرد چون ناراحت بود مادر من اومده چند روز خونه دخترش مونده