2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 65 پست
فدات عزیزم 😍😍اره سالم باشه بقیه چیزا میادو میره 

😻😻😻😻 عزیزدلم خدا انقد همه چیز رو درست می‌کنه که فکرشم نمیکنی؛ فقط از این لحظات لذت ببر🙃🧡

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
خیلی هم باهوشی گلم😄

😹💜فدا

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم😹😹 دورت بگردم نمی‌دونستم این موضوع رو یعنی من چقد خنگمممم😹😹😹😹

درست گفتی اسباب بازیو اینا که جنسیت نمیخواد من کلی عروسک واینا خریدم هنوز تو کارتونن قیمت کردم شده 600تومن همونو میذارم براش 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
والاع جدیدا رسم شده واسه بچه دوم هم پدرمادر دختربایدسیسمونی بدن من بچه اولم مادرم سیسمونی گرف ولی بچ ...

🙄🙄این رسم و رسومات کی میخواد تموم بشه من در تعجبم؛ اگه اینجوری با این عقاید بخوان پیش برن میگن بچه سومم باید خانواده دختر بده 😐😹🧡

درست گفتی اسباب بازیو اینا که جنسیت نمیخواد من کلی عروسک واینا خریدم هنوز تو کارتونن قیمت کردم شده 6 ...

😻😻😻😻😻وییییی دلم رف که؛؛؛ من عاشق نی نی ام

چقد خوب که این کارو کردی عزیزم؛؛؛ من کلن میگم واسه نی نی باید از همون اول زندگی برنامه ریزی باید کرد

🙄🙄این رسم و رسومات کی میخواد تموم بشه من در تعجبم؛ اگه اینجوری با این عقاید بخوان پیش برن میگن بچه ...

والاع بخدا دم ب دقه یه رسمی درمیادامان ازدست زبون این واون

خدایااااا منو به کنسرت شادمهر برسوووون🤗😍😍
😻😻😻😻😻وییییی دلم رف که؛؛؛ من عاشق نی نی ام چقد خوب که این کارو کردی عزیزم؛؛؛ من کلن میگم واسه ن ...

منم عاشق نی نی بودم ولی الان میگم غلط کردم😂😂😂🥴اره ادم بتونه کم کم بخره براش خیلی خوبه 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
اگه وضع مالیشون خوبه باید بدن ولی اگه فقیرن ک هیچی 

بایدی وجود نداره
وقتی من بچه دار میشم مسئولیت بچم با منه نه با خانوادم
من وضع مالی خانوادم خداروشکر خوبه
اما نه برای جهازم ازشون چیزی گرفتم نه برای بچم میگیریم
در حد یه کادو
حالا جهاز رو شاید آدم خودش نتونه بخره
اما به نظر من کسی که توان خرید سیسمونی ساده واسه بچش نداره نباید بچه دار بشه

والاع بخدا دم ب دقه یه رسمی درمیادامان ازدست زبون این واون

الهی فداتشم من؛اگه بخوایم با زبون تلخ این و اون زندگی رو به کام خودمون تلخ کنیم فایده ندارع⁦☹️⁩💜

اصلن برات مهم نباشه عزیزم ؛ایشالا پیش خانوادت بهترینا براتون اتفاق بیفته😻🧡

من به مادرم گفتم مادرم شوق داشت میگه من برای اونا که نمیخرم برای نوه خودمه ولی رفتار مادر شوهرم چندش ...

اگر به حرفاهای مادر شوهرمون هم به چشم یه مادر نگاه کنیم مشکلاتی که با مادرشوهرا داریم خیلی کم میشه
نصف مشکلات ما اینه که فکر میکنیم مادر شوهرا نباید نظر بدن در حالی که اگه همون حرف رو مادر خودمون برنه اصلا ناراحت نمیشیم

الهی فداتشم من؛اگه بخوایم با زبون تلخ این و اون زندگی رو به کام خودمون تلخ کنیم فایده ندارع⁦☹️⁩💜 ا ...

خیلی ممنون خواهرخوبم مرسی ازانرژی مثبتت 💙💙🌷

خدایااااا منو به کنسرت شادمهر برسوووون🤗😍😍
الهی فداتشم من؛اگه بخوایم با زبون تلخ این و اون زندگی رو به کام خودمون تلخ کنیم فایده ندارع⁦☹️⁩💜 ا ...

دقیقا باهات موافقم
بعضی وقتا باید شنید و رد شد
به دل گرفتن بعضی حرفا فقط خودمونو  اذیت میکنه
من خودم دیروز بعد چند ماه جاریمو دیدم همین سلام علیک کردیم گفت چقد چاق شدی جنبه داشته باش
منم فقط لبخند زدم و گفتم خودم از اندامم ناراضی نیستم
اولش ناراحت شدم اما بعدش فکر کردم  کوته فکری بقیه چرا باید اعصاب منو خورد کنه پس میشنوم و میگذرم

درست گفتی اسباب بازیو اینا که جنسیت نمیخواد من کلی عروسک واینا خریدم هنوز تو کارتونن قیمت کردم شده 6 ...

ببخش اینو میگم ولی اسباب بازی هم جنسیت داره ۹۰ درصد پسرا عروسک بازی نمیکنن و ۹۰ درصد دخترا ماشین بازی نمیکنن فوتبال بازی نمیکنن ولی در کل خوبه آدم بعضی چیزا ها بخره نه به نیت بچه خودش بع نیت این که به درد میخوره چون آدم وقتی بچه دار نشه این وسایل ها بیشتر از پولش به جان عذاب میده من خودمون ۳ ماه اقدام بودیم دو ماه باردار نشدم وای چقدر سخت بود وقتی همسرم قربون صدقه بچه داداشش می رفت فکر میکردم حسرت قربون صدقه بچه خودمون به دلم می مونه حالا بیا یکی چند ماه باردار نشه و برای نی نی وسایل خریده باشه 

ما گفتیم خودمون می‌خریم مامانم گفت زشته ، رسمه خودم میخرم

کار با کمیتش نداشتم فقط گفتم باکیفیت باشن عیب نداره سیسمونیش کم باشه 🤗💖

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

یه بنده خدایی دختر داد 

جهاز سنگین داد

سیسمونی داد 

برا زایمانم ۱۱ تومن. داد ⁦🤷🏻‍♀️⁩

کلا مردا پر رو شدن 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒