باورم نمیشه بعضی آدما از خانوادشون که میدونن وسع مالیشون بالا نیست ناراحت میشن به خاطر اینکه سیسمونی کم خریدن براشون اصلا نمیفهمم چرا باید خانواده ها خرید سیسمونی روبه عهده بگیرن واقعا به نظرتون آدمی که آمادگی تهیه لوازم اولیه بچه خودشو نداره درسته که بچه دار بشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید از اولش محکم وایمیسادی که سیسمونی رو خودتون بخرین حتی اگر وضع مالی پدرتون خوبه اینجوری خودتون ب ...
من به مادرم گفتم مادرم شوق داشت میگه من برای اونا که نمیخرم برای نوه خودمه ولی رفتار مادر شوهرم چندش هست مادرم نوه اش رو دوست داره این همه محبت کرده مادر شوهرم چیکار کرده فقط حرف داره انتظار داره من بچم زردی داشت زیر دستگاه بود با اون وضع وحشتناک کرونا میگفت چرا مراسم ۱۰ برای بچه نگرفتین مادرت بپزه دخترای من بیان بخورن شما خوردید ما موندیم 😑
من معتقدم حتی اگه خانواده وضعیت مالی خوبی هم دارن دلیل نداره مسئولیت هزینه بچه من رو به عهده بگیرن
آفرین به این طرز فکرتون واقن خوشم اومد ازتون💜💜
کسی که نتونه از مخارج اولیهی نوزادش بربیاد؛ پسفردا میخواد چطوری مدرسه بفرستش؛؛؛ از مخارج بعدش چطور میخواد بربیاد
مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺 من اگه بمیرمممامانوبابام تا مدتها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
دورت بگردم نمیدونستم این موضوع رو یعنی من چقد خنگمممم😹😹😹😹
مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺 من اگه بمیرمممامانوبابام تا مدتها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
والاع جدیدا رسم شده واسه بچه دوم هم پدرمادر دختربایدسیسمونی بدن من بچه اولم مادرم سیسمونی گرف ولی بچه دومم خودم کلی وسایل خریدم بازخانوادم واسم طلاخریدن مادرشوهرم میگف رسمه واسه بچه دوم هم میگیرن گفتم مارسم نداریم.منتظرم دختراش حامله شن ببینم چیاقراره بخره