2777
2789
عنوان

چرا سرد شدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 123 پست
حالا برعکس من اصلااااا قیافه برام مهم نیس جوری ک نامزدم خیلی از خودم پایین تره و دلیل انتخابم پاک بو ...

دلیل انتخابت رو دوست داشتن و تعهد و تفکر و درک و شعور طرف بذار. چون هر آدم پاکی ممکنه درک و شعور واسه زندگی نداشته باشه.من الان همسرم پاکه هشت ساله دارن باهاش زندگی میکنم پاشو کج نذاشته اهل هیچی نیست حتی سیگار و مشروب. اهل رفیق بازی نیست.  از بعد سر کار مستقیم میاد خونه. کاملا سالم . خیلیا  به زندگیم حسودی میکنن حتی مادرم همیشه میگه خوش به حالت شوهرت خیلی خوبه اما کسی از دلم خبر نداره.شعور و درک کافی نداره. 

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
اگ این موضوع برات مهمه باید بدونی ک همچین کسی انگشت شماره  نامزد خودمم همینه واس همین خیلی بهش ...

اره خیلیییی مهمه خیلی 

تازه نامزد من تو شرایط دوری و... بازم با من موند و رفتارش ذره ای عوض نشد

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل انتخابت رو دوست داشتن و تعهد و تفکر و درک و شعور طرف بذار. چون هر آدم پاکی ممکنه درک و شعور واس ...

اگه ازون ملاکایی ک گفتید یکیشو نداشت چی؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
منطق اون میگه قهر معنی نداره و مشکلی هست با هم حلش کنیم

البته درست میگه . اگر واقعا آدمی هست که مشکل رو حل میکنه که خیلی خوبه پس چرا قهر!!! شوهر من میگه قهر معنی نداره اما مشکل رو هم حل نمیکنه اصلا از حرف زدن فراریه.  البته قهر برای خودش معنی داره. 

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
خیلیی خوبه اینطوری  اگ پسر خوبیه الکی رابطتتو خراب نکن و دلتو صاف کن باهاش

باورت میشه ۱۲ ساعت راهو میکوبه میاد منو ببینه؟

تازه خونوادشم اورد انگشترم بهم داده

عزیزم درک و شعورش باید بالا باشه  ایشون راست میگه تو زندگی درم و شعور طرف باهاته

خیلی با شخصیت و با درکه تو همه زمینه ها ولی تو احساسات زنانه ن خیلی 

باورت میشه ۱۲ ساعت راهو میکوبه میاد منو ببینه؟ تازه خونوادشم اورد انگشترم بهم داده

اخییی.. چون خیلیی دوست داره 

من یکی دوستام یایکی بود ب خودش زحمت نداد یبار بیاد دیدنش اونم 12 ساعت فاصله داشتن 

اگه ازون ملاکایی ک گفتید یکیشو نداشت چی؟

مثلا چی؟ بستگی داره چه چیزی برات مهم باشه اون لحظه. من خودم یه زمانی تو نوجوانی تحصیلات طرف خیلی برام مهم بود اما موقعی که عاشق شدم اهمیت ندادم و البته هم تو زندگی درمورد تحصیلاتش  هیچ وقت به مشکلی برنخوردیم

خیلی با شخصیت و با درکه تو همه زمینه ها ولی تو احساسات زنانه ن خیلی 

عزیزم سعی کن یادش بدی

از نامزد من بدتر نیست اینقدر عیب و ایراد داشت بچه هم بود اما کم کم دونه دونه حل کرد همرو حتی هنوزم ایراد ببینم میگم بهش

البته درست میگه . اگر واقعا آدمی هست که مشکل رو حل میکنه که خیلی خوبه پس چرا قهر!!! شوهر من میگه قهر ...

اره خیلی بادرکه میگه مشکلی هست بگو و اصلاااااا حوصله جر و بحثو نداره میگه هر چی هست اروم بگو ن با قهر و ناز و غر زدن 

میشه یسوال شخصی بپرسم اگه دوست داشتید میتونید جواب ندید

همسر شما ادم گرمیه؟ و تو این مدت رابطه زناشوییتون ب چ صورته بوده؟

باورت میشه ۱۲ ساعت راهو میکوبه میاد منو ببینه؟ تازه خونوادشم اورد انگشترم بهم داده

دقیام مثل اون کسی که قبلا منو میخواست‌ . ۱۴ ساعت میومد  که دوساعت منو ببینه 

دقیام مثل اون کسی که قبلا منو میخواست‌ . ۱۴ ساعت میومد  که دوساعت منو ببینه

بمیرم برای دلت...

ما همینکه همو میبینیم ده دقیقه اول جفتمون فقط اشک میریزیم

نامزدت خیلی دوست داره و اگ وارد این زندگی بشی همسرت از وجودت احساس غرور داره خانوادش تورو خیلی سر میدونن و خلاصه ارزش و احترام داری

البته اگ خانواده خوب و قدرشناسی داسته باشه