2777
2789
عنوان

چرا سرد شدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 123 پست
اره خیلی بادرکه میگه مشکلی هست بگو و اصلاااااا حوصله جر و بحثو نداره میگه هر چی هست اروم بگو ن با قه ...

بله گرمه. از اول هم گرم بود االلن هم با وجود هشت سال که گذشته هنوز گرمه.منم اوایل مثل خودش بودم اما زنها احساسی هستن الان دیگه سرد شدم چون حس میکنم دیگه مثل قبل دوسم نداره

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
عزیزم سعی کن یادش بدی از نامزد من بدتر نیست اینقدر عیب و ایراد داشت بچه هم بود اما کم کم دونه دونه ...

حقیقتا بهتر شده ولی خب جای پیشرفتم داره 

بعدم من ب غرورم بر میخوره بهش بگم بهم محبت کن چطور بگم اخه😥

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزدت خیلی دوست داره و اگ وارد این زندگی بشی همسرت از وجودت احساس غرور داره خانوادش تورو خیلی سر می ...

وقتی اینقدر دوسش داری چرا دو دل شدی دختر خوب؟ 

بنظرم تحت تاثیر حرف بقیه قراز گرفتی

نامزدت خیلی دوست داره و اگ وارد این زندگی بشی همسرت از وجودت احساس غرور داره خانوادش تورو خیلی سر می ...

راستش اره همیشه میگه تو افتخار منی❤ قربونش برم...

خونواده خوبیم داره اکثرا تحصیلکرده هستن و ی عالمه جاری دارم ک از الان بهم حسودی میکنن😂

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
حقیقتا بهتر شده ولی خب جای پیشرفتم داره  بعدم من ب غرورم بر میخوره بهش بگم بهم محبت کن چطور بگ ...

غیر مستقیم بگو مثلا نامزد دوستم ایقد محبت کلامی بهش نیکنه دوستم میگه عاشق این رفتارشم بعد بگو راستم میگه واس خانما خیلی مهمه محبت کلامی آقایون اصلا رابطه رو گرم نگه میداره

بمیرم برای دلت... ما همینکه همو میبینیم ده دقیقه اول جفتمون فقط اشک میریزیم

خدانکنه عزیزم. یه وقتایی خوابشو  میبینم خواب روزایی  رو چقدر دوسم داشت . 

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
بله گرمه. از اول هم گرم بود االلن هم با وجود هشت سال که گذشته هنوز گرمه.منم اوایل مثل خودش بودم اما ...

عزیزم مشکلتون قابل حل نیست؟ خب تلاش کنید شاید درست شد ب گذشته فکر نکن...

راستش اره همیشه میگه تو افتخار منی❤ قربونش برم... خونواده خوبیم داره اکثرا تحصیلکرده هستن و ی عالمه ...

خب دیگه همین ک از همشون سرتری و همیشه بهت اعتماد ب نفس میدن عالیه

اینکه هروقت وارد جمعشون بشی حس غرور داشته باشی

دقیقا منم تو خانواده نامزدم از لحاظ ظاهر، تحصیلات، فرهنگ خیلی سرترم و خیلی بهم حس غرور میدن 

وقتی اینقدر دوسش داری چرا دو دل شدی دختر خوب؟  بنظرم تحت تاثیر حرف بقیه قراز گرفتی

شاید باورت نشه من اصلا یادم نمیاد ک اون با من دعوا کرده باشه 

همیشه گیر دادنای من باعث دعوا شده و اخرش شده منت کشی اون...

خب دیگه همین ک از همشون سرتری و همیشه بهت اعتماد ب نفس میدن عالیه اینکه هروقت وارد جمعشون بشی حس غر ...

واییییی خیلی حس خوبیه عزیزم خوشحالم ک شرایطمون مثل همدیگه ست😁❤

واییییی خیلی حس خوبیه عزیزم خوشحالم ک شرایطمون مثل همدیگه ست😁❤

فداتشم فقط دلتو صاف کن سعی کن رابطتون رو ارتقا بدین

خیلی باهم حرف بزنین راجب خاسته هاتون چیزایی ک دوست دارین خودت بحث باز کن مثلا بگو بیا بازی کنیم ی سوال تو بپزس یکی اون تو این بین خاسته هاتو غیر مستقیم بگو.. اونم سعی میکنه انجام بده

اصلا هم خودتو مقصر ندون چون این حسا کاملا طبیعیه و واس هرکسی پیش میاد من میرم بخابم گلم ایشالا خو ...

فدات شم مرسی ک باهام صحبت کردی ی دنیا تشکر❤

امیدوارم تو هم خوشبخت بشی😘💍