2777
2789
عنوان

چرا سرد شدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 123 پست
بستگی داره درک کردن رو تو جی ببینی. اگه درکت  نمیکنه که بیخیال شو. اصلا نمیشه با مرد بی فهم و د ...

مثلا وقتی قهرم یا سردم براش مهم نیس عادی رفتار میکنه انگار هیچی نشده

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
دوسپسر من محبت کلامی نداره 😕  خیلی خوبه ها همه چیش ولی لجبازه لج کنی دهنت سرویسه

عزیزم درک کردن خیلییی مهمه تو رابطه

تو اگ یکیو داشته باشی درکت کنه هیچوقت احساس تنهایی نمیکنی 

تو ی شریک زندگی میخای پس سعی کن یکیو انتخاب کنی ک همراهت باشه تو شرایط سخت.. درکت کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم درک کردن خیلییی مهمه تو رابطه تو اگ یکیو داشته باشی درکت کنه هیچوقت احساس تنهایی نمیکنی  ...

بنظرت فردا چطور تستش کنم ک منو درک میکنه یا ن؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
چقدر تصمیم گرفتن سخته...

واقعا . کاش اون موقع درک الان رو ازدواج داشتم. اون موقع اصلا معیارام  اینا نبود همش ظاهر رو میدیدم.  برام این مخمتر بود که من دلم بیشتر با کیه. دنبال درک و فهم و شعور طرف نبودم دنبال ظاهر بودم میخواستم با یکی ازدواج کنم که چشم فامیل دربیاد بقیه جر بخورن بخاطر همیت زیاد تو انتخابم  دقت نکردم

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
واقعا . کاش اون موقع درک الان رو ازدواج داشتم. اون موقع اصلا معیارام  اینا نبود همش ظاهر رو مید ...

حالا برعکس من اصلااااا قیافه برام مهم نیس جوری ک نامزدم خیلی از خودم پایین تره و دلیل انتخابم پاک بودنش و سالم بودنش بود 

بنظرت فردا چطور تستش کنم ک منو درک میکنه یا ن؟

ببین عزیزم درک کردن یعنی اینکه حالت خیلی بده یا اقلا ی ذره بده اون سریع میفهمه و هرکاری میکنه حالت خوب شه.. 

مثلا فردا کمی سرد حرف بزن پرسید بگو دلم گرفته و اینا ببین چی میگه

مثلا وقتی قهرم یا سردم براش مهم نیس عادی رفتار میکنه انگار هیچی نشده

اصلا با همچین مردی ادامه نده. من گرفتارشم.  پس اینطور هم که میگی عاشقت نیست. چون من عاشق بودم و آدم عاشق هم دیدم.کسی که عاشق باشه نمیتونه قهر طرف براش مهم نباشه.

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
ببین عزیزم درک کردن یعنی اینکه حالت خیلی بده یا اقلا ی ذره بده اون سریع میفهمه و هرکاری میکنه حالت خ ...

میگه چرا و دلیل میخواد و دلیلشو بگم یکم باهام حرف میزنه همین

اصلا با همچین مردی ادامه نده. من گرفتارشم.  پس اینطور هم که میگی عاشقت نیست. چون من عاشق بودم و ...

منطق اون میگه قهر معنی نداره و مشکلی هست با هم حلش کنیم

میگه چرا و دلیل میخواد و دلیلشو بگم یکم باهام حرف میزنه همین

بعدا میپرسه بهتر شدی یانه؟ 

نمیدونم راستش هرکسی اخلاقش یجوره

بنظرم خیلی دلیل مهمی نیست واس جدایی

چیزای مهمتری هست

عزیزم پسر پاک و سالم هم خیلی کمه اینم حواست باشه 

اره واقعا دلم ب همین خوشه چون اولین و اخرین انتخاب زندگیش من بودم

بعدا میپرسه بهتر شدی یانه؟  نمیدونم راستش هرکسی اخلاقش یجوره بنظرم خیلی دلیل مهمی نیست واس جد ...

اره میپرسه شاید مستقیم ن اما احوال میگیره خوبی بهتری 

اره واقعا دلم ب همین خوشه چون اولین و اخرین انتخاب زندگیش من بودم

اگ این موضوع برات مهمه باید بدونی ک همچین کسی انگشت شماره 

نامزد خودمم همینه واس همین خیلی بهش اعتماد دارم یک درصد شک ندارم