2777
2789
عنوان

چرا سرد شدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 123 پست
شما ک خیلی جای پیشرفت داری عزیزم شاید ی وکیل موفق بشی اونوقت با خودت فکر کن میتونی ایشونو ب عنوان هم ...

دقیقا همین ک ممکنه ی ادم موفق بشمو میکوبن تو سرم و میگن لیاقتت بیشتر ازینه داری خودتو بدبخت میکنی 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ مال من خیلی از من آروم تر و سرسنگین تره ازم کوچیکتره ولی بزرگتر به نظر میاد به خاطر رفتاراش اصل ...

شما چند سالتونه جفتتون؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
نامزد منم زبان انگلیسیش داغونه اما خودم چند سال زبان خوندم و اوکیم اما حرف زدن و اینا از چ لحاظ می ...

مثلا الکی میخنده زیاد مزه میپرونه حرفای بی محتوا گاهی میزنه یا اینکه هیچجوره قانع نمیشه و حرف حرف خودشه

دقیقا همین ک ممکنه ی ادم موفق بشمو میکوبن تو سرم و میگن لیاقتت بیشتر ازینه داری خودتو بدبخت میکنی&nb ...

اگ واقعا دوسش داری و تو اوج پیشرفتم باشی با افتخار میگی این همسرمه ک پاش بمون 

اما اگ میبینی اگ پیشرفت کنی ی ادم موفق بشی دوست داری همسرتم موفق و همسطحت باشه بیشتر فکر کن

و بیشتر از اینکه ب فکر دلسوزی و ناراحتی اون باشی 

فکر خوشبختی خودت باش! 

اگ واقعا دوسش داری و تو اوج پیشرفتم باشی با افتخار میگی این همسرمه ک پاش بمون  اما اگ میبینی ا ...

من میترسم کسی مثل اون دوسم نداشته باشه و بعدها پشیمون بشم

شما چرا طرفو ول کردید؟ الان مشکلتون با همسرتون چیه؟

بچه بودیم تو ۱۷ سالگی باهم دوست شدیم بعد دو سال بخاطر بچه بازیاش  ولش کردم  رو مخم  بود خیلی بهم وابسته بود هی بهم میچسبید  نمیدونم چه مرگم  بود همش قهر میکردم بچه شهرستان بود بخاطر من کسی که شاگرد اول بود درس نمیخوند  خلاصه که یه فامیل رو بخاطر من بهم ریخته بود و همه فهمیده بودن من هستم چون بچه بود یه سری کاراش  تو مخ بود میرفتیم بیرون کسی نگاه می‌کرد دعوا میکرد با طرف کتک کاری میکرد. به شدت دوسم داشت شاید همین دوست داشتن زیاد دلمو  زد. رفتم با یکی ازدواج کردم که عاشقم نبود فقط دوسم داشت اما  نمیدونم ما آدما چرا اینطوری هستیم چون زیاد محلم نمیذاشت من عاشقش  شدم اونم یواش یواش بهم علاقمند شد و با بدبختی ازدواج کردیم . الان اون قبلی خییییلی موقعیتش  بهتر از همسرم شده درس خونده و پیشرفت گرده و البته هنوزم دوسم داره اما من دیگه فکر نمی‌کنم همسرم دوسم داشته باشه. وقتی می‌خواستیم ازدواج کنیم حتی جند سال اول همیشه کلی ازم  تعریف می‌کرد مخصوصا از زیباییم  اما الان همش ایراد میگیره اعتماد به نفسم صفر شده احساس میکنم از اول اگر عاشقش بود اینطوری نمیشد. بگذریم از اینکه چون من عاشقش  بودم و اون فقط دوسم داشت چقدر تو این هشت سال زجر کشیدم چون هیچوقت نمیتونست درکم  کنه. درهرصورت از رو تجربه میگم اگر برگردم عقب حتما با یکی‌یکی ازدواج میکنم که اون منو بیشتر دوست داشته باشه تا من اونو

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
من میترسم کسی مثل اون دوسم نداشته باشه و بعدها پشیمون بشم

خب ممکنه.. 

اما منم نسبت ب دوست پسر قبلیم همینو میگفنم ک میتزسم کسی مثل اون دوسم نداشته باشه 

اما نامزد الانم هم خیلییی بهش اعتماد دارم هم خیلی شاید بیشتر از اون دوسم داره

اما خب بازم شرایط متفاوته..میتونه همچی عکس این باشه 

بچه بودیم تو ۱۷ سالگی باهم دوست شدیم بعد دو سال بخاطر بچه بازیاش  ولش کردم  رو مخم  ب ...

عزیزم متاسفم برای این شرایط😔

گفتی درک کردن ...

منم حس میکنم این پسری ک باهاشم درکم نمیکنه نمیدونم چرا میخوا‌ستم ببینم همه مردها با ما متفاوتن؟

و اینکه من عشق این اقارو تو چی ببینم؟؟؟

خب ممکنه..  اما منم نسبت ب دوست پسر قبلیم همینو میگفنم ک میتزسم کسی مثل اون دوسم نداشته باشه&n ...

اکه الان بگن از نامزد الانت ی ایراد بگیر چ ایرادی میگیری؟ اخلاقی و...

درکت میکنه؟ محبت میکنه؟ همیشه برات وقت میزاره؟

من با اون قبلی تو ۱۷ سالگی دوست شدم الان ۳۱ سالمه هنوز ازدواج نکرده و دنبال منه. کلی پیشرفت کرده شغل خوب تحصیلات خوب موقعیت اجتماعی خوب حتی اخلاقش هم عوض شده دیگه اون بچه بازیا رو نداره یه آدم پخته و با درک . حالا همسرم با ۳۷ سال سن هنوز بچه ست .  درسته که خیلی پیشرفت کردیم از صفر کلی بالا رفتیم ت  هشت سال خونه خوب ماشین خوب و رفاه نسبی اما اصلا دلم خوش نیست اصلا حال دلم خوب نیست چون اصلا بهم محبت نمیشه هیچ حرفی باهم نداریم بزنیم. خوب فکر کن نذار مثل من بعدا حسرت گذشته رو بخوری

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
من با اون قبلی تو ۱۷ سالگی دوست شدم الان ۳۱ سالمه هنوز ازدواج نکرده و دنبال منه. کلی پیشرفت کرده شغل ...

چقدر تصمیم گرفتن سخته...

عزیزم متاسفم برای این شرایط😔 گفتی درک کردن ... منم حس میکنم این پسری ک باهاشم درکم نمیکنه نمیدونم ...

بستگی داره درک کردن رو تو جی ببینی. اگه درکت  نمیکنه که بیخیال شو. اصلا نمیشه با مرد بی فهم و درک زندگی کرد. میدونی از چه نوع درکی میگم؟ مثلا اینقدر بشناستت  و اینقدر درک بالایی داشته باشه که حتی از نگاهت ته دلتو  بخونه و البته براش مهم باشه. همه چی پول و موقعیت اجتماعی و اینا نیست حتی قیافه و هم ملاک نیست اینا حای پیشرفت داره الان همسر من خیلی از لحاظ ظاهری خوبه اما جه فایده. به نظر من همیشه سعی کن یه پله از خودت پایین تر رو انتخاب کنی نه بالاتر. چون اکه اون بالتر باشه دلشو  میزنی

اره اینارو اره اما ایرادش یکم از نظر فرهنگی از ما پایین ترن

دوسپسر من محبت کلامی نداره 😕 

خیلی خوبه ها همه چیش ولی لجبازه لج کنی دهنت سرویسه