2777
2789
عنوان

چرا سرد شدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 123 پست
نامزدم پلیسه 21.22سالشه اما خیلی با جنمه وضعیت مالیشم اوکیه خونه داره ماشینم داره  باباشم وض ...

مال من ۲۴ و سربازه فقط ی ماشین داره ولی خیلی خیلی کاری و زرنگ و زحمت کشه

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما مثلا من دانشجوام  اما هنوز دیپلمه هنوز دانشگاه نرفته چون رفت سر کار قراره بره اما هنوز نر ...

منم ارشدم اون لیسانس 

زبان انگلیسیشم داغون 

کلا از نظر حرف زدن و... با من قابل مقایسه نیست جوری ک خونوادش بعد اشنایی با من از انتخاب پسرشون هنگ کردن

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
یعنی شاغل نیست؟  سربازیش کی تمومه؟

ن ی شغل موقت داشت الانم سربازه و ۸ ماه دیگه تمومه

منم ارشدم اون لیسانس  زبان انگلیسیشم داغون  کلا از نظر حرف زدن و... با من قابل مقایسه نی ...

نامزد منم زبان انگلیسیش داغونه

اما خودم چند سال زبان خوندم و اوکیم

اما حرف زدن و اینا از چ لحاظ میگی؟ منظورت بی کلاسه؟ 

من نامزدم خیلی عیب و ایراد داشت اما بعد اشنایی با من کلا عوض شد

ن ی شغل موقت داشت الانم سربازه و ۸ ماه دیگه تمومه

الان باید 8ماه منتظرش باشی بعد تازه بیاد کار پیدا کنه پس اندازه کنه تا بعد بیاد جلو تقریبا یک سال و نیم دیگه میشه

و شاید خیلی موقیت ها داشته باشی

شرایط سختی داری واقعا 

دوست خوبم اینایی که میگی درسته و کاملا حق باهاته اما مواظب باش مثل من نشی گسی رو گه دیوانه وار عاشقم بود رو به خاطر همین چیزایی  که شما میگی ول کردم با کسی ازدواج کردم که فقط دوسم داشت. با هزار سختی و بدبختی هم رسیدیم بهم و من عاشقش  شدم. اما الان بعد از هشت سال زندگی اون قبلی خیلی پیشرفت کرده و همسرم اصلا از لحاظ احساسی دیگه مثل قبل نیست حوری که اصلا مطمئن نیستم دیگه حتی دوسم داشته باشه و فقط فکر میکنم تعهد باعث شده کنار هم بمونیم. خیلی به اون فکر میکنم حتی بعضی شبها خوابشو  میبینم خواب اینکه چقدر دوسم داشت و بهم محبت میکرد و من قدر ندونستم 

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
از ی طرف میگی اگ جدا شم اون داغون میشه از ی طرف خودت تو این رابطه داری زجر میکشی و مطمئن نیستی چند ...

۴ ساله باهمیم 

دوست خوبم اینایی که میگی درسته و کاملا حق باهاته اما مواظب باش مثل من نشی گسی رو گه دیوانه وار عاشقم ...

شما چرا طرفو ول کردید؟

الان مشکلتون با همسرتون چیه؟

آخ مال من خیلی از من آروم تر و سرسنگین تره

ازم کوچیکتره ولی بزرگتر به نظر میاد به خاطر رفتاراش

اصلا هم باهام دعوا نکرده یا حرف بدی بزنه ولی من کلی کردم این کارا رو

میترسم اون بگه این دختره چه داغونه😂😂

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
تقریبا تا یکسال و نیم دیگه هیچ خبری نیس  بعد اونم عقد کنیم یسال میمونیم... راستی من کاراموز و ...

شما ک خیلی جای پیشرفت داری عزیزم شاید ی وکیل موفق بشی اونوقت با خودت فکر کن میتونی ایشونو ب عنوان همسرت ببینی؟ 

منم کارشناسی روانشناسی میخونم

منم ارشدم اون لیسانس  زبان انگلیسیشم داغون  کلا از نظر حرف زدن و... با من قابل مقایسه نی ...

انگلیسیشو چی کار داری؟😂

خب شاید تو یادگیری زبان ضعیفه😂

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋