2777
2789
عنوان

چرا سرد شدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 123 پست
اگ فکر میکنی واقعا لیاقتتو نداره بهتره بیشتر بهش فکر کنی حالت دقیقا مث خودمه کاملا درکت میکنم

شما هم این مشکلت اینه؟ چطور؟

دنیارو ب هم میریزه اگه ولش کنم دنیاروووو

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
نمیدونم بخدا  ببین نباشه دیوونه میشم ولی الانم دوسش ندارم عکساشو میبینم بهش حس ندارم یا الکی ز ...

ببین ی چند روز واقعا بهش فکر کن بدون در نظر گرفتن احساست ببین واقعا این آدمی ک داری وقتتو ب پاش میدی لیاقتتو داره چقد باهم تفاوت دارین؟ این سر تر بودنت تو چیا هست اینا رو در نظر بگیر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه ک میدونی  الان حست اینه ک دوسش دارم و بدون اون نمیتونم ولی دلم میخاد در مرکز توجه باشم و ...

ن ن من هنوزم مرکز توجهم بخدا قسم مراسم هارو نمیرم تا نکنه خواستگار بیاد چون خستم از این همه خواستگار 

ولی ب عشقم ک نگاه میکنم ، حس میکنم لیاقتم خیلی بیشتر ازونه 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
شما هم این مشکلت اینه؟ چطور؟ دنیارو ب هم میریزه اگه ولش کنم دنیاروووو

من الان دوسال و نیمه با ی نفرم بعد این اواخرا یکم دو دل شدم دقیقا مثل تو خودمو سر تر میدونستم نسبت بهش میگفتم لیاقتم بیشتر از ایناست جوری شده بود اصلا بهش حسی نداشتم باهاش بیرون میرفتم دوست داشتم زود برگردم اما بازم بروز نمیدادم حسمو تا اینکه ی مدت  گذشت وضعیت ظاهریش خیلی بهتر شد و اینکه بهم گفت میخام قضیه رو رسمی کنم اونموقع ها بود ک حسم کاملا برگشت و مثل سابق شدم الانم ک نزدیکای نامزدیمه.. 

بنظرم تو هم فکر کن اگ عیب و ایرادی داره بگو بر طرف کنه ببین باهاش اوکی میشی یا ن اگ دیدی باز اوکی نیستی اونموقع یعنی دوسش نداری

ببین ی چند روز واقعا بهش فکر کن بدون در نظر گرفتن احساست ببین واقعا این آدمی ک داری وقتتو ب پاش میدی ...

من واقعا بعد اخرین دعوامون تصمیم قطعی ب کات گرفتم همه چیو فراموش کردم حداقل سعی میکردم ک فراموش کنم و حالم خوب بود ک یهو زنگ زد و گریه و التماس و...

این سرتر بودنه تو ظاهره تو رفتاره تو فرهنگه تو صحبت کردنه تو شخصیته تو کلاسه و تو تحصیلات 

جوری ک بقیه میگن وای تو خیلیییی موقعیتای بهتری داری این چیههه😓

من الان دوسال و نیمه با ی نفرم بعد این اواخرا یکم دو دل شدم دقیقا مثل تو خودمو سر تر میدونستم نسبت ب ...

شما تو چی خودتو سرتر میدونستی عزیزم؟ میتونی شرایط پارتنرتم بگی؟

من واقعا بعد اخرین دعوامون تصمیم قطعی ب کات گرفتم همه چیو فراموش کردم حداقل سعی میکردم ک فراموش کنم ...

پس اگ اینطوریه اصلا اصلا رو دلسوزی تصمیم نگیر 

اگ میدونی میتونی زندگی بهتری داشته باشی بهتره ک جدا شی.. جدا شدن خیلی سخته هاا از ی طرف خیلی دلت میسوزه واس پارتنرت باید خیلی سختی هارو تحمل کنی

من با ی نفر 4سال بودم دیوانه وار دوسم داشت اما واقعا لیاقتمو نداشت خیلی بهش فرصت دادم اما ن تحصیلاتش ن وضعیت مالیش اصلا باهام همخونی نداشت و با ی سختی خیلی زیادی جدا شدم حتی اومد خونمون کلی گریه کرد التماس کرد اما جدی پای تصمیمم وایسادم چون بحث ی عمر زندگی کردنه و الان خوشحالم ک با اون زندگیمو خراب نکردم و با یکی آشنا شدم ک خیلی از اون سر تره حداقلش اینه ک تفاوت زیادی باهام نداره.. 

پس اگ اینطوریه اصلا اصلا رو دلسوزی تصمیم نگیر  اگ میدونی میتونی زندگی بهتری داشته باشی بهتره ک ...

من کلییییی خواستگار پولدار باکلاس دارم اما میترسم نکنه اونا مثل این دوسم نداشته باشن

شما تو چی خودتو سرتر میدونستی عزیزم؟ میتونی شرایط پارتنرتم بگی؟

ببین با نامزد الانم تقریبا همسطحیم واس همین حسمو جدی نمیگرفتم چون ی مدتی اموزشی بود موهاش کوتاه کرده بود پوستش سوخته بود تو افتاب ی ذره حسمو عوض کرد بعد ک اموزشیش تموم شد وضعیتش اوکی شد

اما با دوست پسر قبلیم ک 4سال بودم شغل درست و حسابی نداشت،فرهنگامون کمی متفاوت بود،عقایدش،و...

و تصمیم ب جدایی گرفتم

واقعا جدایی سختی بود اما ارزششو داشت

ببین با نامزد الانم تقریبا همسطحیم واس همین حسمو جدی نمیگرفتم چون ی مدتی اموزشی بود موهاش کوتاه کرده ...

شغل نامزدت چیه؟ چند سالشه؟ وضع مالیش چطوره؟

من کلییییی خواستگار پولدار باکلاس دارم اما میترسم نکنه اونا مثل این دوسم نداشته باشن

ببین بنظرم اگ میدونی نمیتونی ی زندگی عادی داشته باشی.. و قراره بعد ازدواج بگی ک کاش با ی ادم حسابی ازدواج میکردم و اینا همین الان جداشو.. و با ی ادمی ک هم سطحت هم وارد رابطه شو

ن ک حسرتش ب دلت بمونه

درسته اون آقا بهت خیلی وابسته شده و جدایی براش سخته اما نمیتونی بخاطر اون حستو نادیده بگیری

اگ میبینی تفاوت زیادی هم ندارین زیاد سخت نگیر

ببین بنظرم اگ میدونی نمیتونی ی زندگی عادی داشته باشی.. و قراره بعد ازدواج بگی ک کاش با ی ادم حسابی ا ...

نمیدونم واقعا چیکار کنم

حس کسیو دارم ک هنوز دوراشو نزده ک بفهمه این پسر خوبیه و نباید ولش کنه