2777
2789
عنوان

چرا سرد شدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 123 پست
خیلی عاشقمه خیلیییی ها  بخدا امشب انقدر خسته بود و خوابش میومد چند بار موقع حرف زدن گوشی از دس ...

میتونم درکت کنم چ حسی داری

خودمم بعضی اوقات همین حسو داشتم اما ی تایمی ک اینجور بودم بعد اوکی میشدم.. تو همیشه همین حسو داری یا جدیدا اینجور شده؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی عاشقمه خیلیییی ها  بخدا امشب انقدر خسته بود و خوابش میومد چند بار موقع حرف زدن گوشی از دس ...

اخی عزیزم 

اینطور بش بگی دلش میشکنه 

خیییلی از زنا مشکلشون بی توجهی شوهرشونه مثلن همین نی نی سایت

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567
میتونم درکت کنم چ حسی داری خودمم بعضی اوقات همین حسو داشتم اما ی تایمی ک اینجور بودم بعد اوکی میشدم ...

قبلا کم بود نادیده میگرفتم الان انگار بیشتر شده

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
اخی عزیزم  اینطور بش بگی دلش میشکنه  خیییلی از زنا مشکلشون بی توجهی شوهرشونه مثلن همین ن ...

دلشو هفته قبل با دعوا شکستم البته جفتمون مقصر بودیم تهدید ب کات کردم ک زنگ زد گریه کرد ک من تورو ب همه معرفی کردم چطور میتونی بری

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
قبلا کم بود نادیده میگرفتم الان انگار بیشتر شده

ببین این حست ی دلیلی باید داشته باشه.. 

پارتنرت رفتاری یا اخلاقی داره ک بدت بیاد ازش؟ یا رو اعصابت باشه مثلا بگی اگ اینجوری بود شاید بیشتر دوسش داشتم.. یا حتی ظاهرش

ببین این حست ی دلیلی باید داشته باشه..  پارتنرت رفتاری یا اخلاقی داره ک بدت بیاد ازش؟ یا رو اع ...

بله 

ابراز احساسات کلامی نداره همین 

و من خستم از طولانی شدن رابطم 

اسی ناراحت نشیا تجربی خودمو بهت میگم من ادم خودخاه و تنوع طلبیم یعنی ادمارو تا جایی که کنجاکاویمو برطرف کنن و برام جالب و جذاب باشن دوس دارم بعد از اون دلم یچیز جدید میخاد من بیشتر از کشف ادما خوشم میاد تا بودن و تعهد بهشون این مشکل روانیه منه و تقصیر کسیم نیست به نظرم بهتره طرفت بدونه چه حسی بهش داری چون با این احساسات حتی اگرم به مراسم عقد برسی بازم دلت زده است و نمیخای

اسی ناراحت نشیا تجربی خودمو بهت میگم من ادم خودخاه و تنوع طلبیم یعنی ادمارو تا جایی که کنجاکاویمو بر ...

من خیلی بیشعورم 

چون همه میگن من ازش سرترم فک میکنم لیاقتم بهتر ازونه و مردها خیلی بهم توجه میکنن خیلی خیلی هر جا میرم و.... و این باعث غرور و این فکرام شده

اگ اینا بر طرف بشه ممکنه حست بهش برگرده؟ یا حتی اگ ابراز علاقه کلامی کنه بازم حس میکنی دوسش نداری؟&n ...

نمیدونم بخدا 

ببین نباشه دیوونه میشم ولی الانم دوسش ندارم عکساشو میبینم بهش حس ندارم یا الکی زبون میریزم براش قربونش میرم و...

اون خیلی پسر ساده و خوبیه جوری ک اولین دوست دخترش منم و یا تجربه نیس تو مخ زدن و ناز کشیدن و...

من خیلی بیشعورم  چون همه میگن من ازش سرترم فک میکنم لیاقتم بهتر ازونه و مردها خیلی بهم توجه می ...

اگ فکر میکنی واقعا لیاقتتو نداره بهتره بیشتر بهش فکر کنی

حالت دقیقا مث خودمه

کاملا درکت میکنم

من خیلی بیشعورم  چون همه میگن من ازش سرترم فک میکنم لیاقتم بهتر ازونه و مردها خیلی بهم توجه می ...

خوبه ک میدونی 

الان حست اینه ک دوسش دارم و بدون اون نمیتونم ولی دلم میخاد در مرکز توجه باشم و مثل قبل همه بهم توجه کنن از اینکه یکی اویزون باشه و مدام محبت کنه خوشت نمیاد و دوس داری هیجان زیادی رابطت داشته باشه؟؟؟؟