2777
2789
عنوان

تماس واتساپ

406 بازدید | 21 پست

اگر با این پروفایل ها تو واتساپ بهتون زنگ زدن جواب ندین چون خیلی شیک کلاهبرداری میکنن. عکس پروفایلشون رادیو گفتگو یا چیزی شبیه به این باشه. به بهانه ی اینکه خطتون تو قرعه کشی برنده شده حسابتونو خالی میکنن . هبچ اطلاعی از حسابتون و پبامک هایی که براتون میاد بهش ندید. اینم یه روش کلاهبرداریه. عکس شماره و پروفایلشونو میذارم که حواستون باشه. به من تماس گرفتن ولی خوشبختانه نتونستن به هدفشون برسن با اینکه خیلی موجه و مودبانه و مجری گونه حرف میزدن تا اعتماد جلب کنن. من با ۱۱۰ هم تماس گرفتم و اطلاع دادم ولی همچنان این پروفایل تو واتساپ برقراره. مراقب باشید . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انقدر سریع و بی نقص حرف میزنن که نمیزارن فکر کنی و شک کنی. اینکه جواب ندید بهترین راهه ‌

پنج ملیون پول منو همینجوری بالا کشیدن 😢

خدایا شکرت میدونم منو ب همه آرزوهام میرسونی🤩😘
اوه چرا اینقدر زنگ زدن 

دقیقا دو بار بهم زنگ زد. نمیدونم خطمو کجا تو کدوم سایتی گذاشته بودم یا تو کدوم گروهی بودم که برداشته بودن . ۱۱۰ گفت تو دیوار آگهی گذاشتین؟ که اونجا آگهی ای نداشتم. احتمال میدم از تو گروهای واتساپ برداشته باشن. 

سلام میشه بیاین تاپیک اخرم و شلوغ کنین

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
پنج ملیون پول منو همینجوری بالا کشیدن 😢

اطلاع رسانی بهترین کاریه که میشه کرد. همیشه فکر میکنیم برای ما پیش نمیاد. ولی دیروز دقیقا خودم نزدیک بود گولشونو بخورم. اونا دارن کارشونو میکنن. من تماس میگرفتم با واتساپ اشغال بودخطش، گفتم داره یه بیچاره ی دیگه رو تیغ میزنه حتما، بعد خودش زنگ زد که منم تهدید کردم که به ۱۱۰ گفتم ولی انگار از چیزی نمیترسن. 

اطلاع رسانی بهترین کاریه که میشه کرد. همیشه فکر میکنیم برای ما پیش نمیاد. ولی دیروز دقیقا خودم نزدیک ...

ناره ترسی ندارن چهار ماهه شکایت کردم ولی هیچ خبری نشده اصلا از پولم کسایی اومده بودن پلیس فتا ک 24 ملیون یهو ازش کشیده بودن پول من در مقابل اونا هیچی نبود

ناره ترسی ندارن چهار ماهه شکایت کردم ولی هیچ خبری نشده اصلا از پولم کسایی اومده بودن پلیس فتا ک 24 م ...

اصلا نباید اطلاعات کارتو به کسی داد. من تو کارتم ۱۰۰۰ تومن بیشتر نبود که گفتم بزار بدم ولی به پلیس که گفتم گفتن هر کارتی که دادی اطلاعاتشو سریع بسوزون. که همون دیروز سوزوندم . با یه اپلیکیشنایی وارد میشن که جدیده و ما آگاهیه زیادی در موردشون نداریم و زود گول میخوریم

دقیقا یه تیم هستن که خیلی بی نقص پیش میره مکالماتشون . ذهنت شک نمیکنه که این داره الان کلاهبرداری می ...

ماله ما آرم صدا سیما داشت...زنگ زدن به خط همراه اولمون گفتن برنده شدید...تا مرحله اخر پیش رفتیم رمز اخرو میخواستن یهو انگار خدا بهمون تلنگر زد و رمزو ندادیم...انقدر عصبی شدن که حد نداشت😂...ديگه عصبی شدن گوشی رو قطع کردن

خدایا شکرت❤
اصلا نباید اطلاعات کارتو به کسی داد. من تو کارتم ۱۰۰۰ تومن بیشتر نبود که گفتم بزار بدم ولی به پلیس ک ...

اره خیر نبینن انشالله 

ماله ما آرم صدا سیما داشت...زنگ زدن به خط همراه اولمون گفتن برنده شدید...تا مرحله اخر پیش رفتیم رمز ...

اره منم تا پای عابر بانک کشوندن اصلا الان فکر‌میکنم چطور مغزم هنگ کرده بود اینکارو کردم. بعد که به هدفش نرسید خیلی عصبانی شد و گفت پس الان حسابتونو بلوکه میکنیم . گفتم چرا گفت چون ۶ میلیون پشت حسابتون خوابوندیم ولی شما اطلاعاتی از موجودی ندادید حسابتون بلوکه میشه پس. گفتم باشه بلوکه کنید. خیلی عصبی شده بود خخخ