2777
2789
عنوان

عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 31 پست
فکر میکنم اونا با قصد و غرض این طور تعریف میکنن  به مادرت بگو زبونشون رو کوتاه کنه

دقیقا..مثلا میگه شما زیادی دیگه دارین برای دخترتون خرید میکنید اینو به بقیه گفته..یا مثلا وقتی میبینم تشویقم میکنه به عروسی گرفتن ..خواهر پسره رومیگم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونقدری مامانم میگه که گاهی عصبی میشم.. ازنظر مامانم مردا قدر دان نیستن.. میگه مثلا همیشه گوشی تو ...

بله بخشی از حرفای مادرتونم درسته 

فداکاری بیش از حد کنی مرد ا اخر زندگی همون طوری بار میاد یادتون باشه حتما 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
بله بخشی از حرفای مادرتونم درسته  فداکاری بیش از حد کنی مرد ا اخر زندگی همون طوری بار میاد یاد ...

قبول دارم ولی خب منم نرمالم..نه زیاد سخت میگیرم نه زیاد راحت

به نظرمن قانع نباش تو ددران عقد بزار زیاد خرج کنه برات .عروسی هم بگیری خیلی بهتره  .قناعت بزار ...

آخه شوهر من خیلی چیزا روبلد نیست..بعضی اوقات یه چیزایی میگه خیلی خندم میگیره..

واینکه کسی هم نداره بهش یاد بدن..

اگ من زیاد سخت بگیرم میترسم ازم دور بشه..‌

خرج میکنه ولی خب صرفه جویی ریزی داره البته.

همون خرج عروسی روقرار لباس وآرایشگاه وآتلیه بریم وبه نزدیکا یه شام بدیم وبریم ماه عسل.

خوشبخت ترین باشی عزیزم.. برام تعریف میکنی؟

ببین من اصلا بهش سخت نگرفتم به خواسته خودم اصلااا یعنی  دوست داشتم عقد و عروسیم ی چیز دیگ بشه اما نشد اما اونم آخرش یه عقد عروسی خوب گرفت اما اونی ک من دوست داشتم خیلی فرق داشت  خودشم می‌دونه هنوزم میگه ولی ما صبر کردیم گذشت کردیم تجملات دور کردیم  برای جهیزیه اصلا سخت نگرفتیم اصلا  بقیه هم به من میگفتن چرا اینجوری می‌کنی و اینا... ولی من عاشقش بودم و هستم اونم درحد توان خرج من می‌کنه ببین آدمی ک ۱۰۰ میلیون داره ۱ میلیون خرج می‌کنه خوب نیست اونی خوبه ۶ تومن داره همش برای توعه فقط یه چیزی از الان ببین اگر نمیتونه تنهایی بار زندگی به دوش بکشه برو سرکار  تعارف ندارید به مامانتم بگو اگه با  اون پسره ازدواج میکردم زندگیمون به خاطر آبجیش به هم می‌ریخت ولی الان خوشبختم براش توصیف کن پولکی نیستی بعدشم اگر واقعا پولدارن یه گوشی رو جار نمیزنن پدر شوهر و من ومادرشوهرم پولدارن برای خودشون ولی به ما حتی کمک نکردن یه قالی بخریم ولی فورا جار میزنن همه هم میگن اونا کمک می‌کردن

اونا می‌خوان مامانتو اذیت کنن زورشون اومده تورو نتونستن بگیرن پس معلومه عروسشون هم خوب نیست

ببین من اصلا بهش سخت نگرفتم به خواسته خودم اصلااا یعنی  دوست داشتم عقد و عروسیم ی چیز دیگ بشه ا ...

خوشبخت باشی عزیزم❤❤❤❤❤

عقد وعروسیت یکی بود؟

دقیقا..مثلا میگه شما زیادی دیگه دارین برای دخترتون خرید میکنید اینو به بقیه گفته..یا مثلا وقتی میبین ...

من سال 91 رفتم خونه ی خودم 

چون خونه خریدیم ، قرض داشتیم و مراسم عروسی نگرفتیم 

در حد یک پاتخت با اقوام درجه یک گرفتیم 

متاسفانه زمان به جلو می‌ره ولی این خرافات و رفتارهای زشت ، تعبیری نمیکنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز