بچه ها من وهمسرم تودوران عقدیم.
ازهمون روزای اول نامزدی به همدیگه قول دادیم که سراغ رسومات اضافه وچیزای خاله زنکی واین حرفا نریم وهرکاری کنیمکه به نفع دوتامون باشه ودرکنارش احترام بزرگتراروهم نگه داریم.هردومون مذهبی هستیم ولی اطرافیانمون نه، به خاطر همین خیلی برای بعضی چیزا اذیت میشدیم وهمچنان میشیم.
مثلا اینکه دوتامون تصمیمگرفتیم به جای عروسی بریم ماه عسل ..ویااینکه موقع خرید طلا من درحد توان همسرم گرفتم...ولی بقیه میگفتن طبق فلان رسم الان بایدسرویس گرفت یاااونو ولی گرفت من درحد توانش گرفتم..یه نشون نامزدی وحلقه خوب گرفتم وباقی طلاها روهم درحد نرمال.
من یه خواستگار داشتم که فامیل بود والان اونم تودوران عقده.مادر وخود پسره راضی بودن اماخواهرش نه ودقیقا همزمان نامزد کردیم ومن البته زودتر عقد کردم..حالا گاهی خواهرپسره برای مامانم ازنامزدی برادرش میشینه تعریف میکنه. مامانم مثلا میگه پسره برای نامزدش گوشی جدید خریده..سرعقد بهش سرویس داده..میخواد براش عروسی هم بگیره.اکثر جهازش روهم پسره داد
من دلم گاهی میشکنه..ازاین مقایسه ها خب شرایط منتفاوتن
قرارنیست من مثل اونا باشم..
همسر منم زیاد سنی نداره وخیلی ازچیزا روبلد نیست ومن خودم دارم یادش میدم چون مثلا خواهری پیشش نیست که بهش یاد بده..ولی کارایی که انجام میده هیچکدوم به چشم مادرم نمیاد همیشه پیش من ازش عیباش رومیگه..الانم داشت باز بهم میگفت پسره برای نامزدش رفته یه گوشی خرید مثلا فلان میلیون ..
گاهی اونقدر میگه من حس میکنم نکنه من یه جای کارم گیر داره؟
درحد توانش شوهرم برام خرجمیکنه اول هرماه۳۰۰تومن بهم میده وسطاش هم گاهی میده بعد اگه چیزی بخوام بخرم میبرم بازار برام میخره مثلا اون ماه کیف وکفش لازم داشتم..ماه پیش چادر وشومیز خریدم....حداقل هفته ای یکبار شام بیرونیم..درماه شهربازی واینجور جاهاهم میریم البته کم..
به جای عروسی یه عقد خوب برام گرفت توتالار بامهمونای کم البته..به نظرتون کم خرج میکنه؟
مامانم حق داره؟
مثلا گاهی بیرون میریمشلم ساندویچ میخوریم ولی خب ازنظر مامانم اینا این یعنی اون دلش نمیاد پولش روخرج کنه وبرای توساندویچ خریده..خیلی مامانم باهاش مهربونه اونم مهربونه فقط راهکارای زبون بازی ونامزد بازی واینجور چیزا روزیاد بلد نیست برای همین اکرمواقع خودم بهش میگم وانجام میده
حقوقش نرمال زیر ۸تومن البته قسط واینا هم داریم.
حالا به نظرتون برام کم خرج میکنه؟