2777
2789
عنوان

عقد

267 بازدید | 31 پست

بچه ها من وهمسرم تودوران عقدیم.

ازهمون روزای اول نامزدی به همدیگه قول دادیم که سراغ رسومات اضافه وچیزای خاله زنکی واین حرفا نریم وهرکاری کنیم‌که به نفع دوتامون باشه ودرکنارش احترام بزرگتراروهم نگه داریم.هردومون مذهبی هستیم ولی اطرافیانمون نه، به خاطر همین خیلی برای بعضی چیزا اذیت میشدیم وهمچنان میشیم.

مثلا اینکه دوتامون تصمیم‌گرفتیم به جای عروسی بریم ماه عسل ..ویااینکه موقع خرید طلا من درحد توان همسرم گرفتم...ولی بقیه میگفتن طبق فلان رسم الان بایدسرویس گرفت یاااونو ولی گرفت من درحد توانش گرفتم..یه نشون نامزدی وحلقه خوب گرفتم وباقی طلاها روهم درحد نرمال.

من یه خواستگار داشتم که فامیل بود والان اونم تودوران عقده.مادر وخود پسره راضی بودن اماخواهرش نه ودقیقا همزمان نامزد کردیم ومن البته زودتر عقد کردم..حالا گاهی خواهرپسره برای مامانم ازنامزدی برادرش میشینه تعریف میکنه. مامانم مثلا میگه پسره برای نامزدش گوشی جدید خریده..سرعقد بهش سرویس داده..میخواد براش عروسی هم بگیره.اکثر جهازش روهم پسره داد

من دلم گاهی میشکنه..ازاین مقایسه ها خب شرایط منتفاوتن

قرارنیست من مثل اونا باشم..

همسر منم زیاد سنی نداره وخیلی ازچیزا روبلد نیست ومن خودم دارم یادش میدم چون مثلا خواهری  پیشش نیست که بهش یاد بده..ولی کارایی که انجام میده هیچکدوم به چشم مادرم نمیاد همیشه پیش من ازش عیباش رومیگه..الانم داشت باز بهم میگفت پسره برای نامزدش رفته یه گوشی خرید مثلا فلان میلیون ..

گاهی اونقدر میگه من حس میکنم نکنه من یه جای کارم گیر داره؟

درحد توانش شوهرم برام خرج‌میکنه اول هرماه۳۰۰تومن بهم میده وسطاش هم گاهی میده بعد اگه چیزی بخوام بخرم میبرم بازار برام میخره مثلا اون ماه کیف وکفش لازم داشتم..ماه پیش چادر وشومیز خریدم....حداقل هفته ای یکبار شام بیرونیم..درماه شهربازی واینجور جاهاهم میریم البته کم..

به جای عروسی یه عقد خوب برام گرفت توتالار بامهمونای کم البته..به نظرتون کم خرج میکنه؟

مامانم حق داره؟

مثلا گاهی بیرون میریمشلم ساندویچ میخوریم ولی خب ازنظر مامانم اینا این یعنی اون دلش نمیاد پولش روخرج کنه وبرای توساندویچ خریده..خیلی مامانم باهاش مهربونه اونم مهربونه فقط راهکارای زبون بازی ونامزد بازی واینجور چیزا روزیاد بلد نیست برای همین اکرمواقع خودم بهش میگم وانجام میده

حقوقش نرمال زیر ۸تومن البته  قسط واینا هم داریم.

حالا به نظرتون برام کم خرج میکنه؟

شما چقدر طرز فکرتون منطقیه 

احسنت به این طرز فکر 

امید وارم خوشبخت بشید 

و اقا داماد قدر دان این همه فدا کاری ملاحظه کاری شما رو داشته باشه

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مقایسه و چشم هم چشمی زندگی خیلیا رو نابود کرده 

چه پسر چا دختر

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شما چقدر طرز فکرتون منطقیه  احسنت به این طرز فکر  امید وارم خوشبخت بشید  و اقا دام ...

اونقدری مامانم میگه که گاهی عصبی میشم..

ازنظر مامانم مردا قدر دان نیستن..

میگه مثلا همیشه گوشی تو باید مدلش ازشوهرت بالاتر باشه

مجردم ولی فک کنم شوهرت معمولیه 

بعدم مگه بابات موقعی که مامانتو گرفت برا مامانت چه طوری خرج میکرد چه طوری زندگیشونو ساختن؟

اولش که با سر نمیفتی تو استخر پول 

قطره قطره جمع میکنی

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

نه عزیزم کار خوبی میکنی به شرطی که همسرت قدرت رو بدوننه 

به مادرتون هم بگین علاقه ای به شنیدن حرفای خاستگارتون ندارید و تمام 

هر موقع هم توی ذهنت خودت خاستی مقایسه کنی همسرت رو صلوات بفرست 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز