2777
2789
من داشتم میمردم واقعا حلالش نمیکنم  250 پول خرد هم نیست اما من حلالش نمیکنم نه خودشو نه بازیگ ...

ی بلاگر احمق دروغگو قبلا همش میگفت ما ژنتیکی لاغریم مامانمم لاغره و.... بعد جدیدا هی میگخ خیلیاتون میپرسید با چ رژیمی انقد لاغری من با رژیم غفاری دایت لاغر کردم....دروغ کوهای خالی بند

ولی من شنیدم رژیم لیمومی خوبه

اره اره

ناراحت شدی گلم؟! 😒😒😒

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من دارم میگیرم و عالیه

اصلا صفحه نداره ک‌مثلا نوشته باشه شنبه این یکشنبه این

بنا به وزنت میگه چقدر از غذای سفره بخوری

مثلا من فردا ناهار دعوت شدم خونه شما شما فسنجون پختی من بنا ب دستور میتونم ۶ قاشق برنج بخورم با دوقاشق خورشت

بعد یکی دیگه مثل خواهرم بنا به وزنش میتونه ۴ قاشق برنج بخوره و ۱ قاشق خورشت

این مدلیه

خداي مهربونم اميدمو نا اميد نكن...
اره حتما شما نمونشو نداشتید ببینیم؟

من دارم واست میفرستم بدرد نمیخوره یه پی دی اف داره که توش مقدار غذا مشخص شده و یک برگه که توش نوشته چجوری باید خورد من با وزن ۸۵ کیلو گرفتم اینو ولی خوب نیست منم راضی نیستم

ناراحت شدی گلم؟! 😒😒😒

وا ناراحت چرا عزیزم من همیشه آره رو دوبار میگم

برای چی جواب میدی قربونت؟چی رو میخوای قانع کنی؟کی رو میخوای راضی کنی؟ این مردم از خداشون ناراضی‌ان...از زندگیشون ناراضی آن...حالا تو میخوای اینارو توضیح بدی،راضی کنی؟ بعد به تو میگن تو یه جای دیگه هم بد بودی!بگید بیست جای دیگه هم بد بودم...شما تازه از یه بدی من خبر دارید؟من پر بدی ام...برای چی دفاع میکنید؟ما تاکی میخوایم این بازی رو بگذاریم؟چرا ما می‌ایستیم تو پیستی که مردم مشت بزنن می‌افتیم به بدبختی بلند میشیم دوباره بزنن باز دوباره بلند بشیم!این هنره؟!
من دارم واست میفرستم بدرد نمیخوره یه پی دی اف داره که توش مقدار غذا مشخص شده و یک برگه که توش نوشته ...

عزیزم تقریبا هم وزنیم 

میشه اون ۵۰مدل غذایی ک گفته رو هم بفرستی ممنون میشم

ی بلاگر احمق دروغگو قبلا همش میگفت ما ژنتیکی لاغریم مامانمم لاغره و.... بعد جدیدا هی میگخ خیلیاتون م ...

لیمومی هم همینه 

هیچکدوم خوب نیستن

مامان پانیذ یه مدت تبلیغ غفاری می‌کرد بعد اومد تبلیغ لیمومی کرد 😂😂😂

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
اینو بدی مرغ هم بخوره سير نمیشه!  بعد من کالری رژیم خودمو زدم تو کرفس کلا شد 800 کالری بعد ک ر ...

مطمئنی عزیزم؟ 

من خیلی رعایت میکنم آخر شب کالریم نهایتا میشه ۹۰۰ خورده ای 

یعنی به بدن آسیب می‌میرسونه؟ 

مطمئنی عزیزم؟  من خیلی رعایت میکنم آخر شب کالریم نهایتا میشه ۹۰۰ خورده ای  یعنی به بدن آ ...

عزیزم من که تحصیلاتی در این زمینه ندارم 

دکترم میگفت زیر 1200 ممنوعه و آسیب زننده

متابولیسم بدنو به شدت پایین میاره و یه‌سری معایب دیگه که من یادم نمیاد 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍

اسی جان اصلا چرا اینقدر خودت رو اذیت کنی این رژیم همش مسخره بازی هست من ی بار تو عمرم از دکتر رژیم گرفتم دو روز گرفتم انداختم دور .خودم شروع کردم برنج و نونم کم کردم شیرینی‌جات کامل حذف کردم و فست فود همه چی هم میخوردم ولی روزی ۱ ساعت پیاده روی میکردم عالی کم کردم تا قبل از زایمان هم تکون نخوردم در کنارش قرصهای ویتامین هم بخور تمام

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
اسی جان اصلا چرا اینقدر خودت رو اذیت کنی این رژیم همش مسخره بازی هست من ی بار تو عمرم از دکتر رژیم گ ...

و اینکه صبح حتما صبحونه بخور ولی صبحونه سالم مثل نون و پنیر و گردو یا تخم مرغ یا اوتمیل 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه