2777
2789
عنوان

کمبود محبت 💔

221 بازدید | 19 پست

سلام 

من ۱۵ سالمه ولی کلی غصه دارم 

همیشه کمبود محبت داشتم و دارم 

مامان و بابام همیشه بحث می کنن و خیلی حرف های بی ادبانه میزنن و داد و فریاد می کنن 

امروز که داشتیم ناهار می خوردیم مامانم گفت دیدی داییت اصلا به بچه هاش محبت نمی کنه و گفت که آدم انقدر باید به بچش بگه دوست دارم قربونت بشم که اگه صیادی تو خیابون بهش گفت قربونت برم ذوق نکنه و گفت مثل من باید به بچه هاش محبت کنه و من باید اینا رو به داییت آموزش بدم آخه مامانم کدوم محبت ها رو به من کرده 

من تا به حال بابامو بغل نکردم اصلا پیشش راحت نیستم ازش خجالت می کشم از بس گیر میده و بد دهنی می کنه و هزار تا حرف بهم میگه 

همش دوست دارم دیگران رو بغل کنم بوس کنم محبت کنم و محبت ببینم 

احساس می کنم هیچ کس دوسم نداره 

نه بابام نه مامانم نه آبجیم نه مرتضی نه کس دیگه 

دوست دارم برم تو خیابونا قدم بزنم فریاد بکشم 😭😭😭😭

دوست دارم بهم محبت بشه مخصوصا جنس مخالف چون بابام هیچ وقت بهم محبت نکرده ولی هیچ موقع نمیرم با پسرا دوست بشم 

مامان و بابام دعوا می کنن و دق و لیشون رو رو سر من خالی می کنن 

وقتایی که کلاس زبان میرم کوفتم می کنن و بابام دنبال بهانس تا دیگه نرم کلاس چون شهریه میده

هیچ جا نمیذارن برم نه کتابخونه نه کانون نه مسجد 🥺🥺🥺🥺خودشون هم منو جایی نمیبرن همیشه تو خونه هستیم 

حتی وقتی هم تو خونه هستم بهم گیر میدن میگن چرا همش تو اتاقی بیا بیرون نمیدونم چه مشکلی با اینکه تو اتاق بشینم دارن 

اصلا دوست ندارم باهاشون حرف بزنم 

میشه یه نفر بهم بگه محبت چه جوریه؟ خوشبختی چیه ؟💔🥺😭😔😔😔

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

متهل کمبود محبت 

سفارشات حنای شمارپذریفته میشود🌷🌷🌷    توصیف زندگی من 🙄کاربر خانوم   ۲۳ سالمہ ،این بگم ب عشقـ  ایمان ندارم   دلم یه همدم میخاست  ک همدمم مرد نبود ـاز همسرم متنفرم چون لیاقت منو نداشت ، اینو من نمیگم  و از خودم تعریف نمیکنم      این حرف های دیگرونہ چون از همسرم لطمہ خوردم  هم چیزم تباه شد ـ،،،  دیگه خونه پدرم ا رو نتخاب کردم  برای همیشہ    رو مهر طلاق ب شناسنامه ام بخوره دیگ  بریدم ـ باورم نمیشد کارم ب طلاق برسه هنوز  کار های   دادگاهیم انجام میدم طلاق نگرفتم    ،ولی کسی ازسرنوشت  خبر دار نیس  یہ  دختر ناز دارم  ک شب روزم با  دخترمہ  عاشق دخترمم و میبوسم  روے  دخترم را  یه موضو ع منو نارحت میکنه  همه میگن ببی فیس   چون   میگن بهت نمیخوره دخترت باشه 😬😐    چ خوبه   دخترم بزرگ بشه با هم درد دل کنیم  بعد مشکلات زندگیم عصبی شدم   ب شدت  خانوم مهربونی بودم  هنوزم هستم ولی فکر گذشته میاد سراغم روح روانم  داغون میشه   دلم میخاد بمیرم  این دعاے همیشگی منه    این متن هارو براے این نوشتم چون دیگردون میگن  بزاررامضات تا بشناسیمت منم احترام گزاشتم بهتون     این بگم  از رل و دوست پسررمتنفرم   ـ لطفا برای ارامشم  صلوات بفرس  ممنونم رفیقــ ❤ــــــــــــبعد شش ماه دوستان  اشتی کردم  انگار شوهرم منو دزدید  من راصی ب برگشت نبودم همین خستم زندگیم هنوز پاشیدس  حالم بد میشه   اون عنوان اولی از چند ماه پیشه ک خ نه بابا بودم ولی فعلا  تو یه اتاق سه در چهار  زندگی میکنم با شوهر   ک کلی منو دق میده دخترم گاهی از ترس چشمای خوشکلشو با دستاش میبنده  ک صحنه  دعوای مارو نبینه  شوهرم سگه تازه   سگ  بیابون شرف داره خدا نگه دار یه صل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آروم باش عزیزم مرتضی داداشته؟

دوست دارم گریه کنم 😭😭

نه 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

منم هم سن توام و مشکل تورو دارم و دوست دارم ی خورده سنم ک رفت بالا بنقر از تهههه دل عاشقم شه و بهم محبت کنه یعنی واقعا میشه ؟😟 بزرگ میشم مستقل میشم کل روزو کار میکنم ک دیگ اینارو نبینم 😃😆😒

منم مشکل تو رو داشتم تو سن نوجوانی ، با یه سری جزئیات متفاوت ولی کمبود محبت داشتم واقعا که بعدا فهمیدم پدیده ای به اسم ددی ایشوزه. 

الان دیگه اونجوری نیستم شاید چون ذهنم بازتر شد با مطالعه و کسب تجربه در گذر زمان 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

هر شب گریه می کنم 

دلم خیلی گرفته 

کاش یه نفر پیشم بود باهاش درد دل می کردم 

از یه مشاور کمک بگیر ، کتاب مهر طلبی رو بخون 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ببین قشنگ شبیه منی حالا یکم شاید مال من دوزش کمتر ،بااین تفاوت که من یه بار با یکی دوست شدم و دیگ قوز بالقوز 😂گوشی ندارم دیروز اون واتی ک برای مدرسم بود مامانم پاک کرد 😂و مامانم همیشه همه چی میزنه تو سرم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
دوست دارم گریه کنم 😭😭 نه 

میدونم سخته ولی سعی کن با آبجیت مهربون باشی اگه ببینه براش مهمی و دوسش داری میبینی که چقد دوست داره و بین این همه دعوا بهت احتیاج داره

آبجیتم مث تو از این دعوا ها داره اذیت میشه تنهاش نزار

شمادوتا باید همدیگرو درک کنین  همیشه پشت هم باشید

هر شب گریه می کنم  دلم خیلی گرفته  کاش یه نفر پیشم بود باهاش درد دل می کردم

خوب اگه خواهر یا داداشی داری بااونا صحبت کن البته اگه درکت میکنن

خداهست  خیلیم هست بسیار نزدیک نزدیکتر از رگ گردن 
خوب اگه خواهر یا داداشی داری بااونا صحبت کن البته اگه درکت میکنن

۷ سالشه خیلی کوچیکه