2777
2789
عنوان

کمبود محبت 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 19 پست

عزیزم منم از پدر و مادرم بخصوص پدرم محبت ندیدم و نه از هیچ کس دیگه ولی نمیدونم چرا اصلا کمبود محبت ندارم و برامم مهم نیس. نمیدونم فک کنم باعث شد که از هیچ کسی تو این زندگی توقع نداشته باشم و حالا هم ندارم. حس وابستگیم به کسی ندارم کلا ادمیم که حس میکنم به کسی نیاز پیدا نمیکنم ببین عزیزم همیشه سعی کن که از هیچ کس هیچ انتظاری نداشته باشی فقط خودتی که میتونی حال خودتو خوب کنی سعی کن تو زندگیت اونقد قوی باشی که از هیچ کس انتظار نداشته باشی چون فقط خودتی که ضربه میبینی.. در این مورد کتاب بخون خیلی  کمک میکنه

زندگی زیباست    زشتی های آن تقصیر ماست    در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست    زندگی آب روانیست روان میگذرد    آنچه تقدیر منو توست همان میگذرد....💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس چندمی؟

نهم 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
اگه معنیشو فهمیدی بیا برا منم توضیح بده:)

😔🥺

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋