2777
2789
عنوان

دلم گرفته

87 بازدید | 11 پست

چند روزی هست بخاطر وام و پول پیش خونه و خرید ماشین اعصابم خورد بود خونه از ذیشبم بود داشتم گریه میکردم شوهرم دلداری میداد 

حتی دیشب تا ۶صبح نخوابیدم همش فکر و خیال 

که امروز شوهرم اومد از سرکار دید من حالم گرفتس با اینکه مادرش زنک زد گفت شاید شب اومدیم خونتون 

گفت پاشو ببرمت خونه مامانت دلت باز بشه قصه نخور 

خلاصه من اومدم اینجا 

تا اومدم بابام هم به شوخی و هم به کنایه گفت بیا بیا شام آمادس خیلی بهم برخورد چون فقط با من اینطوریه با اون یکی خواهرام اینجوری نیست 

از اون بچگیم چون سومین دختر بودم کلا منو زیاد نمیخواستن توجه نمیکردن بهم 

الان بدتر دلم گرفت میکم قدر شوهرمو نمی‌دونم این همه بهم خوبی می‌کنه تو خونه خودم راحتم کمتر بیام اینجا 🥺😔😔

فقط خدا ⁦❤️⁩

اول واخر شوهرت میمونه برات قدرشو بدون

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درکت میکنم هممون یه سری مشکلات داریم و خب این رفتار طبیعتا عادیه 

سعی کن با کسابی که ذهنتو بیشتر درگیر میکنن در ارتباط نباشی و پادکست گوش کن تا اروم بشی‌ ..

‌‌
خداروشکر کن بابت شوهرت ، خیلی خوبه حواسش بهت هست

اره بخدا خیلی خوبه از دیشبه یا اینکه خودشم حالش زیاد خوب نبود فقط به من دلداری میداد 

هرچی بخوام هرجور شده برام فراهم میکنه

فقط خدا ⁦❤️⁩
درست میشه انشالله...خدا کنه هیچ مردی شرمنده همسرش نشه....انشالا که دستتون پر بشه از اینجا به بعد و غ ...

انشاالله خیلی ممنون ازت مهربون🌺🌺🌺

فقط خدا ⁦❤️⁩
عزیزم درکت میکنم هممون یه سری مشکلات داریم و خب این رفتار طبیعتا عادیه  سعی کن با کسابی که ذهن ...

حتماااا

دقیقاااااا 

منم یه ادمیم خیلی حساسم مثلا مادرم گوشیشو ج نمیده،دلم شور میزنه یا مثلاً فکرای منفی میکنم از اول هوبنجوری بودم ..

از همه مهربون ترم میدونن منم طاقتم کمه 

دلم میخواد اینجوری نباشم خیلی بده

فقط خدا ⁦❤️⁩