2777
2789
عنوان

پماد هیدروکینون

186 بازدید | 16 پست

دوستان سلام

پماد هیدروکینون چهار درصد که توی داروخانه ها میفروشن لکه های صورت رو کمتر میکنه؟

تروخدا فقط اونایی که میدونن بیان

من پوستم هر لحظه ی رنگه

ی تایم سفید سفید

ی تام تو ی مکان دقیقا توی همون مکان تیره

نمیدونم باید چیکار کنم

گفتن هیدروکینون بزنی برف میشی بعد دوماه

یکی استفاده کرده بود نتیجه گرفت

تروخدا شما بگید ببینم کسی استفاده کرده

قیمتشم خیلی ارزونه

فک کنم موهای صورت رو زیاد میکنه.

منم صورتم همینطوره یه بار سفید , یه بار زرد و رنگ و رو رفته، یه بار سیاه و پژمرده.

جای جوش قهوه ای هم دارم و منافذ باز.

گفتن هیدروکینون خوبه ولی موهای صورت رو زیاد میکنه.

هنوز استفاده نکردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من زدم البته دکتر داده بود برفم نمیکنه رو جاهای لک میزنی اندازه لپه کم میزنی بعد دوسه ماه لک هات میره البته دیگه نباید کرم پودر بزنی چون پوستتو خراب میکنه فقط ضد افتاب خوبه

من زدم البته دکتر داده بود برفم نمیکنه رو جاهای لک میزنی اندازه لپه کم میزنی بعد دوسه ماه لک هات میر ...

پس من از تعجب دارم شاخ در میارم چطوریه که همه دارن سفید میشن کرم پودرم نیست من دارم توی خابگاه باهاشون زندگی میکنم میدونم کرم پودر نیست صبحا بیدار میشن صورت میشورن و...

پس من از تعجب دارم شاخ در میارم چطوریه که همه دارن سفید میشن کرم پودرم نیست من دارم توی خابگاه باهاش ...

عزیزم ببین بعضیا ژنتیکی سفیدن اره خوابگاه زیاد ارایش میکنن مثلا ساعت۶ پامیشه آرایش میکنه وای خب واسه دل خودشه ولی کرم پودر پوستو داغون میکنه من از وقتی ضدافتاب میزنم پوستم جون گرفته

عزیزم ببین بعضیا ژنتیکی سفیدن اره خوابگاه زیاد ارایش میکنن مثلا ساعت۶ پامیشه آرایش میکنه وای خب واسه ...

سلام عزیزم تو خونه هم میزنی؟

پوستتو قبلش با شوینده میشوری یا با آب خالی

اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.نور بر تاریکی پیروز است.

سلام عزیزم تو خونه هم میزنی؟ پوستتو قبلش با شوینده میشوری یا با آب خالی

شبا میزنم نه بدون ارایش بزن خیلی کم زیر نورم قرار نگیر بهتره با دکتر مشورت کنی بعد بزنی چون مال منو دکتر داده بود

شبا میزنم نه بدون ارایش بزن خیلی کم زیر نورم قرار نگیر بهتره با دکتر مشورت کنی بعد بزنی چون مال منو ...

ضد افتاب رو میگم

ضد افتاب رو میگم

زمانی که میخواید برید بیرون به جا کرم پودر اونو بزنید من خودم رنگی میزنم ولی تو خونه هم تابستونا بی رنگ میزنم تو خونه جوشم نمیزنم دیگه وقتی ضد آفتاب میزدمم

زمانی که میخواید برید بیرون به جا کرم پودر اونو بزنید من خودم رنگی میزنم ولی تو خونه هم تابستونا بی ...

چه خوب چه مارکی میزنی و ایا تمدید هم میکنی؟ چقدر سوال پرسیدم🫠😂

چه خوب چه مارکی میزنی و ایا تمدید هم میکنی؟ چقدر سوال پرسیدم🫠😂

نه بابا راحت باش

مارکش فرق نداره چون دانشجو ام توان مالیم کمه😂

درحد ۲۰۰ت یا ۳۰۰ت ضد افتاب رنگیه یه ۱۸۰ت ضد آقتاب بی رنگ

تمدید که به جا کرم پودر وپودر فیکس و ...فقط اونو میزنم دیگه هیجی به پوستم نمیزنم هرازگاهیم عسل طبیعی سیاه میزنم اونم خوب میکنه نرم میشه پوستم

نه بابا راحت باش مارکش فرق نداره چون دانشجو ام توان مالیم کمه😂درحد ۲۰۰ت یا ۳۰۰ت ضد افتاب رنگیه یه ۱ ...

مرسی عزیزم ❤️❤️