2821
2789
عنوان

جاری😨

253 بازدید | 16 پست

جاری خواهر بزرگترم خیلی بدجنسه خواهرم میگفت:دخترم رو برداشتم رفتین خونشون پسر جاریش با خواهر زدم 3 ماه فاصله دارن که پسره بزرگتره خلاصه خواهرم میگفت:داشتن با تبلت پسر اون بازی میکردن که دخترش دستش رو میبرم بالا تا دست بزنه میخوره تو چشم پسر جاریش جاری خواهرم سریع پا میشه از گوش دختر خواهرم میگیره و تهدیدش میکنه خواهرم هم خجالتیه چیزی نمیگه دخترش میشینه گریه میکنه خواهرم میگه یه ربع دیگه نشستم پا شدم برم جاریم یه بشگون از دخترم گرفت من نفهمیدم اومدم خونه دخترم گفت واقعا چنین آدمایی واقعا ظالمن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

موندم‌چجوری خواهرت هیچی نگفته خجالتی چ معنی ای میده اونم در مورد بچه ی ادم 😒 اینجور ک نمیشه مادری کرد دوروز دیگه هرکی هرچی دلش خواست ب بچت میگه و توخجالت بکشی چیزی بگی بهش

من جای تو بودم جوری ابروریزی میکردم فحشش میدادم و صدامو واسش بلند میکردم جلو درو همسایش که مثل یه موش بشه و ابروش بره پیش همه

نمیدونم چرا سکوت میکنین میاین تاپیک میزنین

تو باید الان هزاران بار اونو جرش داده بودی

خب چیکار کنه با احمق نباید مثل احمق رفتار کرد

این کوتاه امدن اصلا چیز جذابی نیست که بهانه اش میشه کنترل کردن 

باید همون موقع دست دختراشون رو می‌کشیدن ازش دفاع میکردن 

با قاطعیت با جاری برخورد میکردن 

نمیگم دعوا راه مینداختن اما دفاع کردن بحث دیگه است

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 

منم یه بار رفته خونه جاریم بچم دستش خورد به بچه جاریم جاریم گفت الهی بمیری اشک تو چشمم جمع شد هیچ وقت نمیبخشمش خداروشکر که یه بهانه فوق العاده پیدا کردم کلا قطع رابطه کردم تا ابد با جاریم ، همونم که جاریم کیک تولد بچشو جلو بچه هام نبرید رفت گزاشت یخچال 😖😖

منم یه بار رفته خونه جاریم بچم دستش خورد به بچه جاریم جاریم گفت الهی بمیری اشک تو چشمم جمع شد هیچ وق ...

هی کاش خواهرم هم بلد بود یه بار جاریش زد تو کمر خواهرزادم منم بودم عصبی شدم داد زدم:به چه حقی روش دست بلند میکنی؟الان بچتو بزنم؟همونجا ساکت شد و الکی از خواهرزادم عذرخواهی کرد

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز