2777
2789
عنوان

چجوری میتونن؟؟

110 بازدید | 12 پست

یه مدته میرم چت روم برای سرگرمی فقط که اونم دیگه نمیرم 

برام جالبه متاهلا کاملا باهم رل زدن و با افتخار از هم تعریف میکنن 

جدی چطورن میتونن؟؟؟

طرف با اینکه متاهله میاد میگه فلانی عشقمه یعنی جی اخه؟؟؟

درسته مجازیه ولی ادما که مجازی نیستن 

خدا اخر و عاقبت هممونو ختم به خیر کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چت روم چبه؟

مرد شور هرچی خیانت کارو ببره الهی حتی ی چت ی پست هم خیانته اینکه بیاد بگه عسقمه ک هچ دیگ لجنن چقد

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
تازگیا همه روشن فکر شدن،تو این سایتم پره    

فاتحه بخونم ب اون روشن فکریشون اونا روشن فکر نیستن لجنن بیشورا

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

جالبیش اینجاست یه خانومی با یه اقای رل بودن مثلا بعد کات کردن خانمه متاهل هم بودن خیر سرش بعد این ادم که به شوهرش وفادار نیس از اون پسری که باهش کات هم گرده انتطار وفاداری داشت یعنی در مقابل اینا دلم میخاد گاو باشم 

قبول منم قصاوت نمیکنم ولی کلا گیج شدم 

چرا گیج شدی؟ دلیلشو من میگم برات.  بیشتر این عزیزان اگه شرایط جدایی داشتن جدا میشدن. یعنی استقلال مالی و راحت نبودن شرایط طلاق  و ث ترس از دیدگاه جامعه برای خانما  و برای افایون نگرانی از مهریه دادن و .. مانع طلاق میشه  و اینجور تخلیه میشن. اگر شرایط مثل خیلی جاهای دیگه بود اونوقت اینا متاهل نبودن و انقدر عجیب نبود براتون. وگرنه مسی که عشق و علاقه توی زندگیش باشه  سمت این چیزا نمیره بندازش وسط صد تا مرد و زن هیچ اتفاقی نمیفته .