2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برج۱۰سال قبل شوهرخواهرمو فهمیدیم توی کبدش ضایعه هست بعدازاینکه گرازش اسکن روهم گرفتیم گفتن تو پانکراس هم توده هست ومنشاش پانکراسه شوهرخواهرم فقط۳۸سالش بودودوسه ماهی بوددردهای شدیدشکمی داشت ووزن کم میکرد بعدش توبیمارستان ازکبدش نمونه برداری کردن که چون دردشکمی هم قبلا داشت مردوزنده شدخیلی دردکشیدکلایکسال دردکشیدوبعدش توده هابه استخوان ویکمم به ریه هم متاستازدادن وشکمش آب جمع شدوخیلی وحشتناک لاغرشدطفلی چیزی نتونست بخوره جایی نتونست بره همیشه دردداشت ویکسره شیمی درمانی میشدوشایداز۴۰کیلوهم کمترشدآخراش وچهارم برج هفت به رحمت خدارفت این سکسال بدترین روزای زندگیم بودالانشم چهره اش ازجلوی چشمام نمیره انشاالله که مال پدرتون جوابش خوش خیم بیاد

برج۱۰سال قبل شوهرخواهرمو فهمیدیم توی کبدش ضایعه هست بعدازاینکه گرازش اسکن روهم گرفتیم گفتن تو پانکرا ...

من پدرم اصلا درد نداره وزن هم نکرده فقط کم خون شده خیلی اتفاقی فهمیدیم فقطم کبد بقیه جاها سالمه خدارحمتشون کنه کم خون هم شده بودن 

من پدرم اصلا درد نداره وزن هم نکرده فقط کم خون شده خیلی اتفاقی فهمیدیم فقطم کبد بقیه جاها سالمه خدار ...

حتمامال پدرتون خوش خیمه چون اگه توده های گوارشی بدخیم باشن بازردشدن صورت وکم کردن وزن ودردشکمی خودشونونشون میدن.شوهرخواهرم فقط موقع شیمی درمانی پلاکتش میومدپایین