2777
2789
عنوان

بی بی چک با هاله خیلی کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 55 پست
فدات عزیز دلم😘خدا از دهنت بشنوه منم تو اقدام اینجوری نگام نکن دلداری میدم خودم خدای استرسم چهار روز ...

درکت میکنم...استرس برامون سمه واقعا...

اما توکلت ب خدا باشه..هروقت ب صلاحمون باشه بهمون نی نی بده

این قطره چکونیش برای صبح جمعه اس..این هاله خیلی کمرنگتر از میله ای امروز بود...هر دوش هم از مار مدیک ...

اینم انگار هاله داره ولی به نظرم فردا صبح دوباره یکی از همینا بزن انشاالله پر رنگتر میشه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم...استرس برامون سمه واقعا... اما توکلت ب خدا باشه..هروقت ب صلاحمون باشه بهمون نی نی بده

انشالله که دوتامون باشیم بنظر منم تو هستی فقط یه خورده دیگه صبر کن

انشالله...تیتر اگ امروز  بدم بنظرتون مشخص میشه ؟

به نظر من به خودت فعلا استرس نده بزار همون فردا دوباره بیبی بزن اگه مثبت شد آزمایش هم بده

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
خب شما اشتباه میکنی 

بعد ۵ سال استفاده از بیبی چک اشتباه میکنم؟ 

بالای ۲۰۰ تا بیبی چک تو ماه های مختلف تست کردم

بارها و بارها مثبت کاذب داشتم الکی رفتم آزمایش خون دادم ، بیشتراز ده تا تست خون منفی تو کمدم هست😊

هم عکس بیبی چک هم عکس آزمایش ها میتونم بفرستم برات!

تجربه سه تا بارداری و دوتا بچه هم دارم 

آزمایش از بتای ۱ تا ۱۰ که منفی و بتای ۱۰ تا ۲۵ که مشکوک به بارداری حتی نشون میده

اما بیبی چک خیلی نادره که بتای زیر ۵۰ نشون بده

علم و تجربه ثابت کرده

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بیبی چک نواری، مخصوصا مارک مدیکور

به شدت هاله کاذب داره

همینجا گفته بودن با چایی هم زدن هاله انداخته

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
بیبی چک نواری، مخصوصا مارک مدیکور به شدت هاله کاذب داره همینجا گفته بودن با چایی هم زدن هاله انداخ ...

ایوایییی راست میگین..؟

پس همون بهتر برم تیتر بدم خیال خودم راحت بشه

ایوایییی راست میگین..؟ پس همون بهتر برم تیتر بدم خیال خودم راحت بشه

نه اصلا الکی خون نده!

من مثل چی پشیمونم از اونهمه آزمایش الکی که دادم

بیبی چک فقط مارک مدیکور قطره چکونی بخر، اگه پیدا نمیکنی از دیجی کالا بگیر! بسته بندی داخل کارتنش صورتی کم رنگ و سفیده جدید هاش

به شدت دقیقه ، خیلی هم زود نشون میده 

هاله صورتی هرچقدر کم رنگ اما واضح که راحت دیده شه، زیر ۵ دقیقه بیفته قطعا بارداری!

بذار عکس بیبی چک های خودم تو هر دو بارداریم میفرستم برات

ببینی مثبت کم رنگ چطوریه😊