2777
2789
عنوان

بی بی چک با هاله خیلی کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 55 پست
تو عکس زیاد واضح نیس

اینکه برای تخمک گذاری اصلا بیبی چک نیستش

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه برای تخمک گذاری اصلا بیبی چک نیستش

شما راس میگی اما این شبیه کیته تخمکه...اینی ک من گرفتم 

بی بی چکه عزیزم...از این ارزوناس...گفتم شاید این نشون بده..

چون این پنجمیه...مارکای مختلفم دچردم...

هرچی صلاح خدا باشه...فقط اگرم باردار بودم انشالله سالم باشه...چون یکبار بچمو از دست دادم دیگ طاقت ند ...

آخی عزیز نه اصلا استرس نداشته باش غصه هم نخور انشالله ک میای خبر نی نی دار شدنتو بهمون میدی 

اره صورتی کمرنگ

اگه صورتی باشه مثبته به نظر من فردا صبح دوباره با یکی از این قطره چکونیا امتحان کن شاید لقاحت دیر بوده من مدیکور استفاده میکردم همیشه جوابش درست بود

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
اگه صورتی باشه مثبته به نظر من فردا صبح دوباره با یکی از این قطره چکونیا امتحان کن شاید لقاحت دیر بو ...

برا منم مدیکوره...هم قطره چکونش و هم میله ایش استفاده کردم

آخی عزیز نه اصلا استرس نداشته باش غصه هم نخور انشالله ک میای خبر نی نی دار شدنتو بهمون میدی 

انشالله...چشم حتما خبر میدم..

انشالله شماهم نی نی سالم خدا بهتون بده

انشالله...چشم حتما خبر میدم.. انشالله شماهم نی نی سالم خدا بهتون بده

فدات عزیز دلم😘خدا از دهنت بشنوه منم تو اقدام اینجوری نگام نکن دلداری میدم خودم خدای استرسم چهار روز مونده ب پریودیم باید بمونم صبر کنم